Ulrik Saltnes, Martin Bjørnbak og José Angel.

Før kampen mot Rosenborg

Nå skal femte runde i Eliteserien spilles. For Bodø/Glimt er det hjemmekamp, og det er Rosenborg som denne gangen tar turen til Aspmyra stadion.

Kampen på Aspmyra stadion spilles mandag 16. april klokke 19:00, og er selve hovedkampen denne serierunden. Dette har tidligere vist seg å være jevne og spennende oppgjør, og det er bare å glede seg til fotballfest i Bodø.

Glimtsupportere fikk denne uken en skikkelig gladnyhet, da man kunne offentliggjøre at Martin Bjørnbak forlenget sin kontrakt med klubben med ytterligere ett år til ut 2019. Bjørnbak er en svært sentral rollemodell og spiller for Bodø/Glimt, og den nye kontrakten gir trygghet og ro rundt hans fremtid i klubben. En viktig bauta er på plass for klubbens videre arbeid med å være en stabil og god eliteserieklubb. Hovedmannen selv forteller følgende til glimt.no etter annonseringen.

- Jeg vil bli i Bodø/Glimt. Det er godt å ha alt på plass, og ha det stabilt en stund fremover. Jeg tror det er bra for klubben og bra for meg.

Kun 2 poeng skiller lagene

Begge lagene har hatt en noe svakere sesongstart enn forventet. Tabellposisjonen tilsier en jevn match, selv om det nok er Rosenborg som har følt presset sterkest de siste ukene. De fleste av fotballekspertene har hatt Rosenborg som klar favoritt til seriegullet, noe som gjør at klubben må tåle å leve med et stort forventningspress.

I forrige kamp mot Molde, viste imidlertid Rosenborg sin kvaliteter på Lerkendal, spilte festfotball, og gav rivalen et smertelig 4 – 0 tap. Til tross for tre strake tap er FK Bodø/Glimt sterk i troen foran kampen på mandag. Klubben har overtid vist at man spillemessig har tatt gode og store steg fra tidligere, og forventningen om gode sportslige resultater i sesongen 201 lever i beste velgående. Det er således med yrende og positiv spenning man gleder seg til den kommende bataljen mot fjorårets seriemester.

I alle kampene har Bodø/Glimt produsert sjanser til å vinne kampene, men man har fått noen lette mål imot. Skal man ta poeng på mandag, må disse feilene lukes bort, og man må fortsette trenden og arbeidet med å ha et eget spill mot etablert forsvar. Alt ligger til rette for en feiende flott fotballforestilling, med to velspillende lag.

Fanzone og folkefest

Alt taler for folkefest når Rosenborg gjester Aspmyra stadion på mandag. Det er således all grunn til å møte opp og bli med på å heie frem de hel gule. Det meldes om godt billettsalg, så her er det bare å sikre seg en billett så raskt som mulig!

Kampen sparkes i gang klokken 19:00, men vi ønsker velkommen allerede klokken 17:00, da er det nemlig duket for årets andre Fanzone.

Tidligere oppgjør:
Eliteserien 2016: Rosenborg – Bodø/Glimt 2-1
NM 2016: Rosenborg – Bodø/Glimt 2-0
Eliteserien 2016: Bodø/Glimt – Rosenborg 0-0
Eliteserien 2015: Rosenborg – Bodø/Glimt 1-1
Eliteserien 2015: Bodø/Glimt – Rosenborg 0-1
Eliteserien 2014: Rosenborg – Bodø/Glimt 3-1
Eliteserien 2014: Bodø/Glimt – Rosenborg 2-2

Annonse fra Eliteserien: