Aasmund Bjørkan, Brede Mathias Moe og Kjetil Knutsen etter signeringen.

Forlenger kontrakten med Moe

Fredag ble det klart at Brede Mathias Moe har signert ny kontrakt med FK Bodø/Glimt.

Annonse:

Moe kom på lån fra Rosenborg i 2014, og Glimt var såpass fornøyde med forsvarsbautaen at de gjorde lånet permanent året etter. Nå har han forlenget kontrakten med klubben ut 2020. Moe var selv veldig fornøyd med re-signeringen.

- Det er bare godt å få det på plass. Jeg gleder meg, det er mye bra på gang i klubben, så det er bare å se framover, sa spilleren.

- Forhåpentligvis blir høstsesongen bedre enn denne vårsesongen, og da er det bare å glede seg, fortsatte han. 

Hva er det beste med Bodø/Glimt?

- Det beste med å spille i Bodø/Glimt er spillergruppa. Fantastisk fin gruppe som er her og det kjennes bare godt hver eneste dag å være på trening, avsluttet Moe. 

Sportslig leder Aasmund Bjørkan ser fram til å fortsette å jobbe med Moe.

- Brede var plaget i fjor, kom tilbake i slutten av året og måten han har kommet inn i laget på har vært utrolig positivt og vi er kjempeglad på hans vegen i forhold til at han er frisk og kan spille fotball på høyt nivå. Det er en viktig signering for oss, han er viktig i gruppa vår, han er en positiv, flott fyr og en god fotballspiller som har gode ferdigheter. Det er kjempeviktig for oss at han re-signerte, sier Aasmund Bjørkan.

Daglig leder, Frode Thomassen, stemmer i.

- For klubben er det en kjempeflott dag, det å få signert Brede i en forlengelse det er veldig stort og godt for oss. Brede, både som spiller og som menneske, er en rollefigur og vi er glade for at vi skal jobbe sammen. Så blir høsten gul!, sier Frode Thomassen.  

Annonse fra Eliteserien: