Morten Konradsen forlenger kontrakten sin med Glimt.

Forlenger kontrakten sin med Glimt

Morten Konradsen blir i klubben.

Annonse:

Fredag kveld med det klart at Konradsen forlenger kontrakten sin med Glimt, og blir i klubben ut 2023. Konradsen kom tilbake til Glimt i 2018 etter å ha dratt til Rosenborg i 2017.

- Det føles veldig bra å ha forlenget kontrakten min med klubben. Det er utrolig spennende å være i Glimt nå, og kunne ta del i utviklingen til klubben. Det er fokus i alle ledd, og dette er kanskje den beste arenaen i Norge for å kunne utvikle seg. Det var et veldig enkelt valg å forlenge, forteller Konradsen etter signeringen. 

Nå ser han frem til å utvikle seg som spiller.

- Formen min er veldig bra. Den er økende etter en lang skadeperiode, men nå kjennes det veldig bra. Jeg er klar til å fortsette å ta del i utviklingen til klubben og utvikle meg som spiller. Mine styrker på banen er at jeg er en løpssterk og offensiv spiller som vil utvikle meg videre og bli en bedre spiller. Jeg vil være med å fortsette å bidra til å gjøre Glimt til et godt, stabilt lag, sier han. 

Han forteller at det beste med klubben er at det er lite jålete. 

- Alle kommer på trening og trener hardt. Alle ønsker å bidra i samme retning. Det er veldig seriøst. Det er en klubb som passer veldig godt for ambisøse spillere som har lyst til å bidra, og det vil jeg si at jeg er. 

- Om man er en ambisøs fotballspiller, som vil bli god og som vil videre er dette stedet å være, slår han fast. 

Han forteller om et godt miljø, hvor alle som er involvert i klubben har tatt steg. 

- Det er en sulten gjeng som jeg gleder meg til å fortsette å jobbe sammen med, avslutter Konradsen. 

Vi gleder oss til å fortsette å se Morten Konradsen spille fotball for Glimt!

Annonse fra Eliteserien: