Åpent møte med trener Kjetil Knutsen og daglig leder Frode Thomassen under Åpen dag.

Forlenger samarbeidet med hovedtrener Kjetil Knutsen og trener Morten Kalvenes

FK Bodø/Glimt er enige med hovedtrener Kjetil Knutsen og trener Morten Kalvenes om å forlenge samarbeidet.

Annonse:

Knutsen og Kalvenes hadde i utgangspunktet bare kontrakt ut 2019 sesongen, og FK Bodø/Glimt er derfor svært glad for at det nå er etablert en enighet om å arbeide videre sammen de kommende årene. Avtalene regulerer arbeidsforholdet frem til sommeren 2022 (3 år).

Klubben er svært tilfreds med det arbeidet som Kjetil har gjort i FK Bodø/Glimt, noe som har bidratt til at klubben har hatt en svært positiv utvikling de siste årene. Klubben har et mål om å være en stabil eliteserieklubb, og Kjetil har vært en sterk bidragsyter til at klubben opplever å være på riktig vei i sitt arbeid med forsterke sin posisjon i toppen av norsk fotball. 

- Jeg er oppriktig glad på klubbens vegne for at Kjetil har takket ja til ytterligere 2 år i klubben, og jeg tror alle som følger med Bodø/Glimt vet hvor viktig han er for å skape et stabilt godt sportslige produkt, videre utviklingen av klubben og da omkring A-laget spesielt, sier styreleder Inge Henning Andersen i en kommentar. 

Videre understreker Andersen at kontinuitet i trenerapparatet vurderes som svært viktig og avgjørende for klubben i de kommende årene.  

Ved årsskiftet forsterket FK Bodø/Glimt sitt trenerapparat med Morten Kalvenes. Morten har vært en sterk bidragsyter til at klubben har tatt ytterligere steg i sesongen 2019, og det har derfor vært svært viktig for klubben å sikre at Morten forblir en sentral del av trenerteamet de kommende årene. 

- Morten har vært en av våre beste signeringer de siste årene, og vi er svært takknemlig og glad for at Morten blir med klubben i vårt videre arbeid. Hans bidrag og innsats har vært en viktig del av den positive sportslige utviklingen klubben har hatt i 2019, sier daglig leder Frode Thomassen.

Annonse fra Eliteserien: