Fornøyd trener: – Utrolig gøy

Det var en åpenbart fornøyd trener som møtte pressen etter kampslutt på Aspmyra onsdag kveld.

Annonse:

Kjetil Knutsen så sine gule soldater feie over gjestene fra Drammen i nimålthrilleren på Aspmyra onsdag kveld. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto hele 7-2 på måltavla, og nye tre poeng i banken for Bodø/Glimt. 

– Det var utrolig gøy. Jeg føler vi fyrer på mange sylindere i dag. Det er et defensivt spill og et offensivt spill og miksen mellom de er veldig bra. Det er mange enkeltspillere som melder seg inn, både de som starter og de som kommer inn, skryter bergenseren. 

For en 7-2-seier kommer ikke av tilfeldigheter. 

–  Vi jobber beinhardt, men ting tar tid. Vi vil være offensiv underholdene og det er veldig gøy slik som i dag, da blir det god energi fra tribunen og det blir en effekt til de på banen. Det gir en dobbel effekt av ting. En utrolig artig og god gjennomføring av Glimt i dag.

Sultne innbyttere

Ordet "sult" har Kjetil Knutsen brukt tidligere i år. Han ønsker at spillerne viser sult når de kommer inn på banen og skal prestere for Glimt. Sult på å vise seg frem. 

– Det har vært tungt å ikke være i startelveren til Bodø/Glimt, og spillerne på benken får minimalt med spilletid. Sånn er det av og til. Men nå ser vi en sunn konkurransesituasjon. 

Nå som kampene kommer tett er det viktig at stallen er bred og at spillerne på benken kommer inn og viser hva som bor i dem. 

–  Det er utrolig gøy når nye spillere melder seg på og har lyst til å bidra og vise at de kan starte neste kamp. Den effekten er helt vanvittig. Det var en artig dag på Aspmyra rett og slett.

Selvtillitsboost

Ulrik Saltnes snakket før kampen om en selvtillitsboost som kom etter kampen mot Mjøndalen sist helg. I dag fikk selvtillitslagrene i Glimt-kroppene solid påfyll. 

– Gode opplevelser er bedre enn dårlige og i dag fikk vi en kjempe-dose med gode opplevelser. Jeg tror det er viktig å være flink å jobbe seg inn og ta kamp for kamp og ikke se på programmet og tenke at det blir tøft. Dette har vi gjort før og det er sånn programmet er, det skal vi håndtere nå og. Nå er det viktig å få flere i sving slik at noen får hvile, det er fornuftig, sier Knutsen.

Nevnte Saltnes scoret to ganger i første omgang og måtte forlate banen ved pause. 

– Jeg regner med det ikke var for at han spilte dårlig at han måtte ut. Er det noe vi trenger å bekymre oss over?

– Jeg var livredd for at han skulle få hattrick, så det var bare å få han ut så jeg skulle slippe å tenke på det. 

Annonse fra Eliteserien: