Fornøyd tross tap: – Ufattelig

Det ble ingen festkveld på Aspmyra når endelig publikum kunne komme tilbake. Kjetil Knutsen likevel fornøyd med spillet.

Annonse:

Kjetil Knutsen sa i intervjuet med glimt.no før kampen at han "driter i hvordan det går, så lenge han fikk se spillere som turte å spille seg litt løs". En mer presis spådom av kampen i kveld er nesten umulig å få. 

– Jeg er utrolig fornøyd med med energien vi går inn i kampen med. Den første omgangen synes jeg er solid, vi trykker på hele omgangen, sier treneren etter kampslutt. 

Han mener laget hans får litt for dårlig betalt i toppoppgjøret mot Molde. 

– Vi får for dårlig betalt i første omgang, men det går selvfølgelig også på kvalitet for vi er mange ganger inne i boksen. Det er helt ufattelig at vi ikke får ballen i mål. 

Litt fornøyd, litt skuffet

Kjetil Knutsen og hans mannskap har for vane å ikke prate så mye om resultat, men fokuserer på prestasjonen. Likevel er det lov å være skuffet etter en god prestasjon som ender i null poeng. 

– Ja, det er selvfølgelig surt, men jeg har vært mer skuffet enn dette. Vi hadde en god prestasjon uten å få betalt. Det rister jeg av meg i kveld, så det er fint at det kommer en ny kamp allerede søndag. 

– Jeg er skuffet over at vi ikke utnytter det store overtaket vi har. Fotball handler om å prestere godt, men om man tar bort det handler det om å få ballen i mål, sier Knutsen. 

– Saltnes mener det vi lønne seg å score på søndag. Er du enig?

– Det synes jeg høres ut som en god oppskrift, flirer Knutsen. 

– Ohi er forskjellen i dag

Glimt leverte egentlig en enorm prestasjon mot Molde, men maktet som nevnt ikke å få ballen i mål. Dermed går de helgule av eget kunstgress uten poeng for første gang siden Brann var på besøk i mai 2019. En over to år lang parademarsj på Aspmyra er med andre ord over. 

Det handler om å ha individuelle kvaliteter til å bryte ned lavtliggende lag. Vi lykkes ikke med oppskriften vår, sier Knutsen og blant annet trekker frem to spisser på banen

– Botheim ville litt mye i dag. Han er litt utålmodig. Ohi leverte varene for Molde, og det er det som skiller lagene i dag. 

– Du mener at han er forskjellen på lagene?

– Ja, det mener jeg. Jeg vet ikke hvor mange sjanser du telte på han, men han hadde god uttelling og det er den kvaliteten vi må ha. Han er den avgjørende faktoren som gjør at Molde reiser hjem med tre poeng. 

Rett hjem til TV'en

Allerede på søndag er det nye sjanser for Glimt til å ta tre poeng, da kommer Stabæk på besøk. Vi krysser fingrene for at ballen spretter Glimts vei og at parademarsjen kan fortsette.  

– Vi skal øve på å få ballen i mål frem til det. 

Men selv om kampene kommer tett har ikke sjefen sjøl brukt mye tid på neste motstander. 

– Jeg har ikke brukt et sekund på Stabæk. Nå skal jeg hjem å se Stabæk - VIF på TV, sier Knutsen og skynter seg hjem til TV-apparatet. 

På ditt TV-apparat kan du se hele intervjuet med Knutsen her: 

Annonse fra Eliteserien: