Bodø/Glimt møtte Sarpsborg 08 til kamp 2. påskedag.

- Fotball er marginalt

Første uavgjort for Glimt denne sesongen.

Annonse:

Det endte med uavgjort på Aspmyra da Sarpsborg 08 tok turen nordover for å møte de gulkledde 2. påskedag. Fredrik André Bjørkan satt ballen i mål etter knappe fem minutter, og utligningen fra Saprsborg 08 kom ikke før i sluttminuttene av kampen. 

- Det var en vanskelig kamp, for det er en kamp som blir for mye på premissene til Sarpsborg. De er direkte, vi må senke oss og jobbe med riktig avstander og sloss om første og andre baller. Vi må være gode nok til å komme ut av det presset. Det blir vanskelig innimellom og vi får mye dødballtrøkk mot oss. Jeg er egentlig strålende fornøyd med at vi går med 1-0 til pause, for det er en bra prestasjon sånn som omgangen blir, fortalte trener Kjetil Knutsen etter kamp.

Han oppsummerte andre omgang slik.

- Da føler jeg at vi mister litt energi, likevel føler jeg at vi har bra kontroll på kampen. Jeg litt med følelsen at rommene blir større. Hele kampen vipper på det som skjer med Geir André, han skyter innsiden av stangen og like etterpå så har de gått opp til 1-1. Da kan vi si at fotball er marginal, fortsatte Knutsen.

- Vi er ikke gode nok i dag til å treffe på den avgjørende siste pasningen. Vi spiller mot et voksent, direkte og godt Sarpsborg-lag som gjør premissene for oss litt vanskelig i dag. 

Hva må jobbes med før Stabæk?

- Det er en helt annen fotballkamp. Først og fremst må vi forberede oss. Det gjorde vi veldig godt inn mot denne kampen og, for vi visste dette var en kamp på andre premisser. Stabæk-kampen blir noe helt annet, og da må vi jobbe med å forberede det som er vår identitet og det vi skal gjøre på banen. Vi skal alltid være forberedt på det som møter oss, avsluttet Knutsen. 

Se hva Geir André Herrem og målscorer Fredrik André Bjørkan sa etter kampen her: Annonse fra Eliteserien: