Velkommen til fotballfest!

Endelig kan vi ønske velkommen til Bodøs store vårturnering - Molobyen Action Now cup!

Annonse:

I dag klokken 17:00 braker det løs med Molobyen Action Now Cup! Hele 165 lag i aldersgruppen 6-17 år er påmeldt og klar til fotballfest på de flotte kunstgressbanene i Bodø sentrum. Turneringen, som arrangeres av Glimt i samarbeid med Molobyen, vil pågå hele helgen. 

Tidligere Løvold Cup

Molobyen Action Now Cup het tidligere Løvold Cup. I 2020 ble det bestemt at turneringa skulle få nytt navn, og rette søkelyset mot bærekraftige fotballturneringer og den nye bydelen Molobyen som skal bygges i Bodø. Bak Molobyen Action Now Cup står aktørene som samarbeider om Molobyen – Løvold Solution, Christian Jakhelln og Clemens Eiendom.

Ei bærekraftig turnering 

Ørjan, Elen, Tom, Berit og Ellisiv Action Now presse.jpg

Ellisiv Løvold, leder marked-relasjon-utvikling, i Løvold Solution, forteller at budskapet i Action Now passer godt til visjonene for Molobyen, en helt ny bydel i Bodø bare et steinkast unna Aspmyra Stadion. 

- Ivaretakelse av barn og unges interesser står sentralt i utviklingen av den nye bydelen, sier Løvold. 

Molobyen Action Now Cup setter søkelys på bærekraft og gode opplevelser for alle involverte.

– Vi er svært glade for det tette samarbeidet vi har med Molobyen Bodø som er med på å gjøre dette til mer enn en fotballturnering. Vi kan alle bidra til et mer bærekraftig samfunn, og som fotballklubb er vi ekstra opptatt av god helse og fysisk aktivitet for barn og unge. Sammen er vi med på å spre budskapet om hvor viktig bærekraft er for alle, avslutter Ørjan Berg, leder for samfunnsavdelingen i Glimt. 

Kafé og sekretariat

I tredje etasje på Aspmyra Stadion vil det være åpen kafé hele helgen, med masse godt på menyen. Her er det åpent for alle som er med på turneringen både aktive, heiagjeng og andre som har lyst på en kafetur. 

Også i Flerbrukshallen på Bankgata vil det vær åpen kafé hele helgen. 

Turneringssekretariatet er i samme lokale som kafeen på Aspmyra. Her skal lag som spiller sluttspill og som ikke har registrert seg på forhånd, henvende seg for registrering.  

Praktisk informasjon

Det er kommet noen endringer i kampoppsettet de siste dagene. Sjekk derfor nytt kampoppsett HER 

Praktisk informasjon om turneringen og reglement finner du HER

Vi ønsker alle 165 lag lykke til i turneringen og håper på ei flott fotballhelg med Fair Play og mange gode minner!

Annonse fra Eliteserien: