_DSC1569

Fotballgøy i Nordlandshallen

1500 barn og ungdom var samlet under årets Stopp Volden cup i Nordlandshallen.

Annonse:

I helgen gikk Stopp Volden Cup av staben. Cupen arrangeres av FK Bodø/Glimt i samarbeid med Nordland Røde Kors.

Rundt 1500 barn og ungdom mellom 12 og 19 år var til stede under årets cup. Til sammen utgjorde det 178 lag som spilte hele 389 kamper i Nordlandshallen. Hele tre skoler i Bodø ble fylt opp av tilreisende lag på overnatting. Til sammen har ca. 150 frivillige gjort en fantastisk jobb i forkant og under turneringshelgen. Leder for Samfunnsavdelingen og turneringsleder, Ørjan Berg er godt fornøyd med årets turnering. 

Leder for Samfunnsavdelingen og turneringsleder, Ørjan Berg. Foto Vilde Hiller Rasmussen/glimt.no
Leder for Samfunnsavdelingen og turneringsleder, Ørjan Berg. Foto Vilde Hiller Rasmussen/glimt.no


– Stopp Volden Cup er blitt ei turnering veldig mange lag ser frem til og gleder seg masse til. For mange er dette avslutningen av sesongen og høstens store høydepunkt. At stemningen i hallen er god og tilbakemeldingene positive er vi veldig takknemlig for. Takket være samarbeidspartnere, spillere, trenere, dommere og frivillige ble det alt i alt ei veldig flott helg i Nordlandshallen, avslutter Ørjan Berg, sier Ørjan Berg


Også i år var det Fair Play-verter å se på hver eneste kamp. De hadde fokus på Fair Play og tok en prat med spillere, trenere og dommere i forkant av alle kampene som ble spilt i Nordlandshallen denne helgen. Til sammen var det rundt 20 Fair Play-verter fra gatelaget Glimtvis, styret i Glimt og ansatte i Glimt og NFF Nordland. NFF Nordland hadde i tillegg ett eget Fair Play-telt hvor alle interesserte kunne komme å ta et kurs innen Fair Play. Annelin Leirvik i turneringssekretariatet melder om god stemning og fornøyde lag i årets Stopp Volden cup.

– Det har vært en utrolig artig helg med god stemning og fornøyde lag, fokus på Fair Play har helt klart en positiv innvirkning i så måte, sier Leirvik.

Leder for Glimt-Akademiet, Stian Theting var blant de 20 Fair Play vertene. 

– Det er givende og artig å se fotballaktiviteter på alle nivåer. Å se barn og ungdom vise glede og oppleve mestring er flott, sier Theting. 

_DSC1681.jpg
Leder for Glimt-Akademiet, Stian Theting. Foto Vilde Hiller Rasmussen/glimt.no

Se bilder fra årets turneringen her:Resultater fra alle helgens kamper finner du HER

Annonse fra Eliteserien: