Frode Thomassen er ny daglig leder

Styret i Bodø/Glimt har blitt enige om ny daglig leder for FK Bodø/Glimt.

Annonse:

Pressemelding: Onsdag ble det klart at Frode Thomassen er Bodø/Glimts nye daglige leder. Han kommer fra en utviklingsleder for Fakultet for lærerutdanning ved Nord Universitet. 

- Vi er helt sikre på at dette er det riktige valget for Bodø/Glimt. Frode er en dedikert og dyktig mann som kan bidra til å dra klubben vår i riktig retning. Han skal være med å utvikle klubben, sier styreleder Hege Leirfall etter at Thomassen ble presentert for de ansatte i klubben. 

Pressekonferansen på Aspmyra ble stadig avbrutt av barnegråt fra Thomassens åtte måneder gamle datter. Thomassen er for tiden i pappaperm og tok en pause fra permen for å bli presentert på sin nye arbeidsplass i dag. 

Frode Thomassen og Hege Leirfall Ingebrigtsen smiler bredt etter ansettelsen. Foto: Niklas Aune Johnsen
Frode Thomassen og Hege Leirfall Ingebrigtsen smiler bredt etter ansettelsen. Foto: Niklas Aune Johnsen

- VI har hatt en grundig prosess sammen med Bedriftskompetanse. Det har vært en rask, men grundig prosess. Vi har hatt fire veldig gode kandidater inne til intervju, men det som gjør at Frode er den vi innstiller til denne jobben er den totale kompetansen han sitter på, sier Leirfall Ingebrigtsen, og legger til at han har de egenskapene vi ser etter i en daglig leder. 

Thomassen har en imponerende CV og kjenner godt til Bodø/Glimt, og har hatt ulike verv innenfor fotballen i Norge. Han får gode skussmål lokalt, regionalt og nasjonalt. I tillegg til jobben som utviklingsleder ved Nord Universitet har Thomassen også vært faktultetsdirektør ved det samme universitetet. Thomassen har sittet i Kulturdepartementet. 

- Da denne stillingen ble utlyst ga den meg muligheten til å bygge og utvikle en toppklubb i Norge. Jeg kjente med en gang at dette var en klubb jeg så meg selv i, det ligger et voldsom potensial her, det ligger en identitet her som er helt unikt, sier Thomassen, som takket ja til jobben sent i går kveld. 

Annonse fra Eliteserien: