J-feltet under kamp. Tilskuere.

Gi bort opplevelser til jul

Hva kan vel være bedre enn å få et sesongkort på 15 kamper på Aspmyra?

Annonse:

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave? Nå trenger du ikke lete mer! Vi har det du trenger til en ekte Glimt-supporter! 

Hva med sesongkort til neste års sesong på Aspmyra? Vi har Early Bird-tilbud til bare kroner 1.500,- på SNN-tribunen. Det er kroner 100,- per kamp. Billigere billetter får du ikke på Aspmyra. 

Tenker du å gi bort sesongkort i julegave? Vi får dessverre ikke sendt ut kortene før jul, men last ned gavekort HER og print ut hjemme. Pakk inn og legg under juletreet! 

Lurer du på noe vedrørende sesongkort ? Les alt du trenger å vite her

Supporterutstyr

Leter du etter en hard eller myk gave å legge under treet? I vår nettbutikk finner du alt av supporterutstyr. Hva med denne super anvendelige Glimt-genseren? Den er varm, myk og kan brukes til hverdags og på kamp! Du finner den her.

julemartin

Eller hva med en Glimt-lue? Holder deg varm og god når det er på sitt kaldeste på Aspmyra. Vårt nyeste tilskudd i nettbutikken er denne kule sekken! Den rommer det meste du trenger. Enten det er til jobb, skole eller trening. Den er også god for ryggen.  

_KEG6483

Vi har UTROLIG mange fine produkter i nettbutikken vår. Vi sender over hele landet! Du kan også handle på nettbutikken og hente det på Aspmyra. Det er gratis.

Har du lyst til å se mer av utvalget vårt? Du finner hele nettbutikken HER.

Annonse fra Eliteserien: