Glimt G19.

Gikk ikke veien i kvartfinalen

Glimts G19 møtte Lillestrøm til kamp, og etter straffekonkurranse endte det med seier til Lillestrøm.

Annonse:

-Utrolig. 

Det var trener Tom Dents første ord etter en svært ekstraordinær kamp hvor Glimt ledet 2-0, men tapte 5-3 på straffe etter at keeperen til LSK utlignet på overtid, og som senere reddet en straffe fra Glimt. 

- Aldri før har jeg opplevd slutten på en kamp som den. Dessverre for oss ble det vi som stod på mottakssiden, men for en kamp vi spilte, sier Dent. 

Etter en nervepirrende og tett første omgang, kom Glimt til livet med et mål etter 49 minutter fra Adrian Skindlo. Etter 67 minutter, satt Tobias Johnsen inn enda ett mål. I mellom og etter målene hadde Glimt kontroll over kampen. 

- I første halvdel var det noe som ikke klikket, og det tar jeg helt ansvar for. Jeg hadde forventet noe annet fra LSK. Vi var ikke dårlige, men vi var ikke helt på plass. I pausen endret vi på ett par detaljer og tok styringen i andre omgangen. To gode mål, men vi var suverene både med og uten ballen under kampen, og jeg tror LSK slet med å håndtere de, sier Dent.

En individuell feil på midtbanen ble straffet med mål fra LSK da det hadde gått 74 minutter. Det gjorde at LSK de siste femten minuttene jaget og jaget etter en utligning til. Glimt ga alt, og det så ut til at Glimt var laget som skulle gå videre til semifinalen. Men, i det 96 minutt plantet LSKs keeper ballen i mål og det ble ekstraomganger. Etter 10 minutter, med to slitne lag, ble det straffekonkurranse. Én bom fra Glimt var nok, da LSK scoret på alle fem og tok laget til semifinale. 

- Hva laget fikk til i dag var en veldig voksen prestasjon, hvor kvalitetene til laget skinte gjennom, særlig i andre omgang. Til tider er det morsomt å se på oss, og gitt problemene vi ga ett fullverdig Lillestrøm-lag, føler jeg meg skuffet over at vårt spill og kvalitet ikke ble belønnet med seier. Vi fortjente mer, men vi har lært noe fra kampen og vi kommer tilbake. Ifølge et bettingselskap er det 33/1 sjanse for at en keeper scorer mål i en kamp, så det forteller deg hvor sjelden det er, og det er noe jeg aldri har sett live, avsluttet Dent.

Glimt avslutter sin sesong mot Start i nasjonal G18, fredag 2. november klokken 15:00. Vi gratulerer også LSK med seieren, og ønsker de lykke til videre i cupen. 

Annonse fra Eliteserien: