Gjør som Patrick og Dutte – støtt Glimtvis

FK Bodø/Glimt selger magasin til inntekt for gatelaget, Glimtvis

Annonse:

Denne uken kommer gatelagmagasinet, 4-4-3 ut for salg gjennom FK Bodø/Glimt. En andel av prisen for hvert solgte magasin går direkte til Glimts egne gatelag, Glimtvis. 

I utgaven av magasinet blir du bedre kjent med Glimts gatelag, og mange andre norske gatelag. Magasinet fåes kjøpt i Glimt-shopen på Aspmyra og på våre hjemmekamper. Der vil spillerne fra Glimtvis stå for salget rundt omkring på stadion. I tillegg vil du kunne møte oss på City Nord lørdag 20. november, hvor vi også selger magasinet. 

4-4-3 koster 125,- og en 50-lapp av disse går direkte til Glimtvis. Du kan lese mer om Glimtvis ved å klikke her.

– Dette er en bra greie for oss. Magasinsalget vil gi oss sårt tiltrengte midler for å kunne videreføre og drive dette fantastiske tilbudet til disse fantastiske menneskene, sier Cato Moan, aktivitetsleder for Glimtvis. 

I magasinet kan du blant annet lese om Daniel, som du ser avbildet i toppen, mellom Dutte og Patrick. Han forteller at før Glimtvis ble en del av livet hans var fotball "idiotisk". Svette folk som løp etter en liten ball ga aldri mening for ham. 

– Den mestringsfølelsen jeg får på trening, kan jeg nesten ikke beskrive. Det handler ikke om å score mål. Det handler om at jeg klarer å komme meg på trening, også de dagene hvor jeg har en dårlig dag, sier Daniel Torbergsen Johansen i den siste utgaven av 4-4-3. 

Daniel er nå nykter etter å ha lagt bak seg flere år som rusavhengig. Hele hans historie kan du lese om du får fingrene i ett av 4-4-3-magasinene. 

Annonse fra Eliteserien: