Publikum Bodø/Glimt før kampen mot Tromsø.

Gladnyhet: 600 tilskuere mot Tromsø

Det blir åpnet for tilskuere på årets første treningskamp på Aspmyra

Annonse:

Tidligere denne uken meldte vi at vi dessverre ikke kunne åpne for tilskuere på treningskampen mot Tromsø førstkommende søndag. Nå har NFF kommet med en ny avgjørelse som åpner for 600 tilskuere på treningskamp på steder med lavt smittetrykk. Treningskampene følger samme protokoll som seriekampene i fjor. 

Smittevernoverlege i Bodø kommune har også godkjent arrangementet. 

Dermed åpner vi deler av stadion for folk. På grunn av ombygging på Aspmyra er det noen færre seter enn vanligvis. 400 personer slipper inn på hovedtribunen og 200 på Sparebank 1 Nord-Norge-tribunen. J-feltet er stengt og supporterklubben holder til på SNN-tribunen. 

Billettsalget åpner fredag og det er "førstemann til mølla"-prinsippet som gjelder. Følg med! Kampen starter 12:00 og dørene åpner 11:00. 

Det er meldt strålende vær, vi gleder oss til ta imot 600 publikummere til kamp! 

Også tilgang for presse økes fra 10 til 25 journalister og fotografer. Dette tallet inkluderer Avisa Nordland, som har rettigheter på å sende kampen. 

Endringer i spilleplanen

I utgangspunktet var det meldt om tre treningskamper i Bodø for Glimt før sesongstart. Det endres på nå. I stedet for et hjemmemøte med Odd i generalprøven er det nå satt opp en treningskamp mot Molde i rosenes by som siste treningskamp før sesongstart.

Det kan enn så lenge endres på, all den tid vi lever i en uoversiktlig verden.

Dermed ser den foreløpige spilleplanen før seriestart slik ut: 

18. april: Bodø/Glimt - Tromsø klokken 12:00

25. april: Bodø/Glimt - Brann klokken 11:00

2. mai: Molde - Bodø/Glimt

Annonse fra Eliteserien: