Gleder seg til kamp mot Marbella

I morgen spiller Bodø/Glimt sin andre treningskamp i 2021. Motstander er Marbella

Annonse:

Kjetil Knutsen har ikke hatt lang tid på å forberede seg til morgendagens treningskamp mot spanske Marbella, men det virker som bergenseren har god kontroll på hva som venter Glimt i morgen. 

– Vi har ikke fått forberedt oss veldig til motsanderen i morgen, men vi møter et ganske bra lag. Marbella er et typisk spansk lag som er veldig spillende, sier Knutsen dagen før kampen. 

Likner litt på Tromsø

Marbella spiller i dag på nivå 3 i Spania, men skal vi tro Knutsen underpresterer laget noe. Dessuten ser han likhetstrekk med en annen norsk klubb. 

– De minner ganske mye om Tromsø i spillestilen. De har mange spillere sentralt i banen og høye vingbacker. Vi har øvd på hvordan vi skal stoppe dem i dag.

 

Planen er altså klar;

– Vi må ikke bli spilt gjennom, men hvis vi er smarte kan vi få en del rom, for det er strekk i dette laget. Vi møter et nivåmessig ganske bra lag, altså. 

– Det virker som du har ganske god kontroll på Marbella, men hvordan kommer Bodø/Glimt til å se ut i morgen?

 Bodø/Glimt er Bodø/Glimt. Vi kommer til å ha et litt annet type presspill. Kantene våre kommer til å ligge smalere enn de vanligvis gjør for å stenge sentralrommet for de. 

I morgen klokken 11:30 møter altså Bodø/Glimt Marbella til treningskamp. Kampen ser du hos Avisa Nordland.

Annonse fra Eliteserien: