Gleder seg til kamp igjen: – Landslagspause er kjedelig

Ulrik Saltnes har fått noen dager hvile, på søndag starer alvoret igjen.

Annonse:

Etter en ukes tid med hvile og ferie for flere av Glimt-spillerne var de aller fleste tilbake på treningsfeltet igjen denne uken. Ulrik Saltnes er en av de som har fått hvilt kroppen klar til kamp igjen. 

– Det har vært godt med litt fri for å pleie litt slitne kropper, men jeg kjenner jeg savner Aspmyra og å spille tellende kamper igjen, sier Saltnes to dager før den viktige kampen mot Odd. 

Det siste Glimt og Saltnes gjorde før pausen var å senke Tromsø i "Slaget om Nord-Norge" og dermed sikre sin tredje strake seier i Eliteserien. 

– Gleder meg veldig

Kjetil Knutsen poengterte også etter den lille ferien at det var deilig med fri, men at én uke holder i massevis. Der får han støtte av kapteinen sin. 

Se hele intervjuet med Saltnes her:

– Jeg er enig. Det har vært nok. Egentlig synes jeg landslagspauser er kjedelige, så nå er jeg klar for litt seriespill igjen, sier han. 

Men til tross for at landslagspauser kan være litt kjedelig får Glimt noe igjen for pausene også. Fredag var nemlig hele laget samlet igjen etter at flere spillere var ute med sine landslag. 

– Dette er første treninga mi med de fra landslaget og du merker med en gang at de kommer inn en energi som løfter hele gruppe og ikke minst veldig gode referanser fra et annet nivå. Det er helt perfekt for oss, konkluderer brønnøyværingen

Revansjelystne

I mai gjestet Bodø/Glimt Odd i Skien. Der gikk de helgule, eller helblå som de var da, på et forsmedelig 0-1-tap etter en tam forestilling. Både spillere og trenere var skuffet over prestasjonen, og gleder seg til å få revansjere tapet på søndag. 

– Ja, vi har definitivt lyst å heve prestasjonen vår fra den kampen. Vi har noen fantastiske videobilder å se på for å lære hvordan vi ikke skal gjøre det. Vi forbereder oss godt som vanlig til denne kampen og tar sikte på å unngå å gjøre de samme feilene som sist. 

– Da må det være bedre å gjøre som i fjor, hvor det ble 6-1 til Glimt på Aspmyra mot Odd?

– Det var helt sikkert artig, men dessverre kommer den aldri tilbake. Det er ingenting som kan gjenskapes, så får vi heller prøve å skape noe nytt på søndag, så får vi se hva det blir, forsikrer Glimt-kapteinen. 

Annonse fra Eliteserien: