Glimt åpner ny tribune til Roma-kampen

Det er nå klart at den nye tribunen på Aspmyra vil stå klar til kampen mot Roma, noe som gir oss 1920 ekstra billetter!

Annonse:

Ventetiden har vært lang, men Eliteserien starter endelig på søndag! På hjemmebane møter Glimt Rosenborg til det som blir årets første hjemmekamp i Eliteserien. Billettene ble sluppet 21. mars, og det er allerede solgt 4500 billetter. Det kommer til å bli en real folkefest. 

I tillegg til starten på Eliteserien 2022 gjøres det også klart til kvartfinale i UEFA Europa Conference League. Glimt møter Roma for andre gang på Aspmyra og billettene ble revet bort på kun én time. Allikevel er det mange som sitter uten billett, og som kunne tenke seg å gå på Aspmyra neste torsdag. 

I dag kan vi bekrefte at den nye tribunen som bygges i tilknytning til SNN-tribunen, blir ferdig til kampen mot Roma. Det er derfor besluttet å slippe 1920 ekstra billetter til denne kampen.

Så hvordan kan du sikre deg billett til Glimt – Roma? I pausen i kampen mot RBK, slippes billettene ekslusivt for de som er på Aspmyra! Praktisk informasjon vil komme til de med billett rett før kampstart. 

Det er fortsatt ledige billetter til RBK-kampen, så det er ikke for sent å skaffe seg den eksklusive tilgangen på billetter til Roma-kampen. Kjøp billett til kampen her.

Eventuelle billetter som ikke selges under kampen mot RBK vil bli tilgjengelig neste uke. 

Annonse fra Eliteserien: