Billettsalget til cupfinalen starter i dag

Bodø/Glimt skal til Ullevaal. Her finner du billettfinformasjon.

Annonse:

PS! Klokken 12:00 åpner også det nøytrale salget til cupfinalen. Da er det svært viktig at du følger oppskriften for promokoden lenger ned på siden om du ønsker å sitte med resten av Glimt-supporterne på cupfinalen. 


Endelig er billettsalget til cupfinalen på søndag i gang. Bodø/Glimt og Molde barker sammen i det som garantert blir en nervepirrende og spennende cupfinale. 

For sjette gang i klubbens historie er de helgule klare for en cupfinale og med 19 år siden sist er det nok mange supportere som lenger tilbake til Ullevaal. 

Derfor forventer vi stort trykk på billettsalget. Bodø/Glimt har i overkant av 8500 billetter totalt til kampen. Noen billetter er allerede solgt til de med forkjøpsrett, mens resten slippes nå klokken 10:00. Dersom du ikke får tak i billett nå kommer det enda en sjanse når NFF slipper sine åpne billetter klokken 12:00 på fotball.no.

Billetter kjøper du ved å følge lenka nedenfor. Du må bruke promokoden HEIAGLIMT for å få kjøpe billetter til Bendit-svingen som er Bodø/Glimt-supporternes felt under finalen. 

Promokode: HEIAGLIMT

Promokoden skrives inn helt øverst på billettsiden, da får man tilgang på billetter på Glimts supporterfelt. 

Skjermbilde 2022-04-25 kl. 11.16.png
Promokoden HEIAGLIMT skal inn i dette feltet øverst på siden

Billettene koster 450,- per stykk. 

PS! Det er flere som har kjøpt billetter til landslaget kamp mot Slovenia i stedet for cupfinalen. Da må man ta kontakt med [email protected] for å gjøre om. 

Jeg er syngende supporter

Det er holdt av to felt for syngende supporterer. Det er J-feltet og Glimt i Sør som står for syngingen og vil selvfølgelig ha med så mange som mulig på det stående supporterfeltet. 

Om du vil stå med supporterne kan du sende en forespørsel på billetter til [email protected]. I forespørselen din forteller du også hvor mange billetter du ønsker å kjøpe. I tillegg må du spesifisere at du vil ha billett sammen med de syngende supporterne. Vi kan ikke garantere at du får kjøpt så mange du vil, men skal hjelpe deg så langt vi kan. 

Mer informasjon om salg av supportereffekter, cupfinaleshow og liknende vil komme på et senere tidspunk. 

Vår samarbeidspartner SJ har satt ned prisene på togbilletter fra Bodø til Oslo i cupfinalehelgen. Klikk deg inn på sj.no for å bestille billig tog til hovedstaden. 

Vi gleder oss til cupfinalehelg i Oslo, sammen med dere! 

Nedenfor finner du billettinformasjon. 

  • Fredag 22. april fra klokken 14:00 mottar alle sesongkortinnehavere billettkoder og link til forkjøpssalget. 
  • Dersom du som sesongkortinnehaver ikke har mottatt kode og link innen klokken 16:00 i dag, fredag 22. april, send en mail til [email protected]. (HUSK; sjekk søppelpost!) 
  • VIKTIG! Dersom koden(e) ikke fungerer, må du ta kontakt med NFF på [email protected]. Bodø/Glimt har ikke tilgang til NFFs billettsystem og kan ikke bistå med eventuelle problemer.
  • Forkjøpsretten til sesongkortinnehavere gjelder frem til mandag 25. april klokken 10:00. Du har KUN mulighet til å kjøpe eksakt det samme antall billetter som du har sesongkort. Har du fire sesongkort, får du tilsendt fire koder etc.!
  • Det ordinære salget åpner for alle mandag 25. april klokken 10:00.
  • Det vil være 8750 billetter tilgjengelig for Glimt-fans.
Annonse fra Eliteserien: