Glimt fikk gladnyhet: Feirer med tilbud på sesongkort

Generalsponsor Sparebank1 Nord-Norge klinker til og spanderer nye stoler til SNN-tribunen. Bodø/Glimt svarer og gir supporterne tidenes sesongkorttilbud.

I flere år har stolene på Aspmyra fått hard medfart. Både i med- og motgang er det lett for en fotballsupporter å ta ut følelsene mot setene på tribunen. I tillegg har vær og vind gjort sitt for å famle gulfargen så mye som mulig i løpet av årene. 

Kanskje har det gått aller hardest utover stolene på Sparebank1 Nord-Norge-tribunen mot Hålogalands gata. Som en del av den store oppussingsaksjonen har Glimt spurt flere av sine partnere og venner om de kunne tenke seg å gjøre stadion klar til spill i Eliteserien. 

Gladnyheten kom i slutten av forrige uke; Sparebank1 Nord-Norge spanderer nye seter til SNN-tribunen og endelig får publikum nye seter å sette seg på. 

- Dette er en helt fantastisk nyhet. Dette er ett av de større løftene vi har bedt om hjelp til og vi er i ekstase, sier leder marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt, Jannike Ramsvik. 

Seter for framtiden

Terje Edelsteen Moen, fra Sparebank1 Nord-Norge, er tirsdag morgen på besøk på Aspmyra, og legger ikke skjul på at de gamle setene på tribunen bar preg av å synge på siste verset. 

- Vi ønsker å investere i nye stoler på SNN-tribuna rett og slett fordi det er et stort behov for det. Dette er den eldste tribunen, og det er her det har blitt sett mest fotballkamper. Stolene er slitne, og for å få flere bodøværinger til å dra på kamp er vi nødt til å få på plass nye stoler, forteller en tydelig engasjert Moen kun dager etter at sesongen 2017 er historie. 

- Skal Glimt spille i Eliteserien må også fasilitetene være i orden, og derfor synes vi det er kjempeartig å få lov til å være opprykkskamerat, forsetter han. 

Terje Edelsteen Moen fra Sparebank1 Nord-Norge forklarer engasjert om oppgraderingen som skal skje på den eldste tribunen på Aspmyra. FOTO: Niklas Aune Johnsen
Terje Edelsteen Moen fra Sparebank1 Nord-Norge forklarer engasjert om oppgraderingen som skal skje på den eldste tribunen på Aspmyra. FOTO: Niklas Aune Johnsen

- Mer enn et lite trappetrinn

Ikke bare skal stolene være klare til neste sesong, de skal stå klare allerede innen kort tid. Arbeidet er allerede i gang på SNN-tribunen, og faktisk er alle stolene på tribunen borte. Dermed er alt klart for inntoget av de splitter nye setene. 

- Tror det blir veldig bra når de nye setene kommer på plass. Det var veldig artig å være her i forrige uke og se at de gamle cupheltene reiv ned setene. Nå kommer det nye og moderne seter, og det blir veldig fint for publikum og kunne nyte eliteseriefotball på Aspmyra i splitter nye seter, sier Moen. 

Banksjefen i Sparebank1 Nord-Norge ser lyst på neste sesong, og som generalsponsor i Bodø/Glimt mener Moen at det er viktig at klubben er så godt rustet som mulig for neste års sesong i Eliteserien. 

-  Nå har Glimt feid gjennom OBOS-ligaen, og satt mange nye rekorder. Klubben har gjort en enorm prestasjon, men steget opp til Eliteserien er mer enn et lite trappetrinn. Derfor trenger laget den tolvte mann, og det er vi som sitter på tribunen som er, avslutter Terje Edelsteen Moen i Sparebank1 Nord-Norge.  

Feirer med sesongkorttilbud

Nå som setene kommer i hus er det jo naturligvis ønskelig at det kommer rumper for å sitte på setene i neste års sesong. Derfor selger nå Bodø/Glimt sesongkort med tidenes beste rabatt frem mot jul. 

Saken fortsetter under videoen


- Vi vil ha folk på kamp og setter ned prisen i en begrenset kampanjeperiode, så håper vi at vi ser stor effekt av det på stadion neste sesong, sier Ramsvik. 

Kampanjen gjelder både voksen, barn, student og honnør på SNN-tribunen. De siste sesongene har prisene ligget på 2300,- for en voksen og 1500,- for barn, student og honnør. Nå senkes prisene til bare 1500 ,- for en voksen, mens barn, student og honnør slipper unna med sesongkort til 1200,-. Barn slipper fortsatt gratis inn på COOPs barne-VIP på hovedtribunen, mens familie 1+1 fortsatt selges for 1380,- per stk.

 - Dette er et strålende tilbud som vi håper dere blir like glad for å få som vi blir for å få stoler på tribunen, ler Ramsvik og legger til: 

- Det er naturligvis også mulighet å kjøpe sesongkort på andre steder på stadion, men kampanjeprisen gjelder bare på "gamlesiden".

Neste års sesongkort har ankommet Aspmyra og Glimt har startet salget. 

- Dette blir årets råeste julegave! Tenk å kunne gi noen du er glad i 15 unike opplevelser, øyeblikk og nye historier, avslutter Ramsvik. 

_MG_9205
Annonse fra Eliteserien: