Glimt henter Elverum-ving

Han scoret på Aspmyra da Glimt ble sendt ut av cupen. Nå skal han juble med de gule.

Annonse:

Amor Layouni kommer til Bodø/Glimt fra Elverum. Layouni har signert en kontrakt med Bodø/Glimt som strekker seg ut sesongen 2017. 

- Jeg er veldig glad for å få muligheten. Ut i fra hva jeg har sett er Glimt en profesjonell klubb med høye ambisjoner som vil tilbake til Eliteserien og det er der de hører hjemme, sier Layouni når kontrakten er underskrevet. 

Spille på et høyt nivå

Det er ikke første gangen høyrevingen er i Bodø. Tidligere i år har han både vært med å tapte 5-0 på Aspmyra og å score i den heldramatiske cupkampen som til slutt endte med exit for de gule fra nord. Nå er det derimot bare Glimt som gjelder. 

- Jeg vil spille på et så høyt nivå som mulig, og Bodø/Glimt er en bra klubb for meg.

- Er det litt kjipt å tenke på nå at du har bidratt til at Glimt ikke er med i cupen lenger?

- Jeg gjorde bare jobben min, og jeg gir alltid 100 prosent på banen for den klubben jeg spiller for. Jeg skulle gjerne spilt i cupen med Bodø/Glimt, men det får bli ved en senere anledning, smiler svensken. 

Elverumspilleren var i Bodø på mandag for å se på klubben og byen. Nå gleder han seg til å bli spilleklar for Glimt og flytte til sin nye by. 

- Jeg er spilleklar for Bodø/Glimt etter ferien. Jeg synes det er et veldig fint sted, skryter han og legger til;

- Det er fine fjell her, og jeg er glad i havet. Bodø virker som en veldig koselig by. Jeg tror både jeg og kjæresten min kommer til å trives her. 

Forventer opprykk

Layouni kom til Elverum på "deadline day" før årets sesong og har blitt godt kjent med ligaen. Nå er det på tide å ta et nytt steg og hjelpe Glimt på veien mot Eliteserien. 

- Jeg har store forventninger om at vi skal rykke opp, og jeg skal hjelpe til med mange mål og flere assist. Jeg foretrekker høyre ving, men kan spille begge, avslutter han. 

Aasmund Bjørkan er naturligvis også godt fornøyd med sin nye høyreving. 

- Dette blir veldig spennende. Han har vist at han har et godt nivå og vi gleder oss til å se om vi kan bidra til å utvikle han enda mer, sier treneren. 

Ønsk Amor Layouni velkommen til klubben i kommentarfeltet nedenfor. 

Annonse fra Eliteserien: