scandic - bodø

Glimt og Scandic inngår partneravtale

To år etter at Glimt og Scandic skilte lag, har partene igjen funnet sammen.

Annonse:

– Vi er utrolig glade for at vi igjen har fått til en partneravtale med Scandic. Vi har lagt bak oss det som gjorde at vi skilte lag etter 2021-sesongen, og vi har løsningen klar om en eventuell bortemotstander i Europa velger å bo hos Scandic Havet. Vi er utrolig motiverte fra begge sider for et fruktbart og godt samarbeid, sier Tom Steffensen, leder for marked og salg i Glimt. 

– Treffer oss veldig bra

Avtalen innebærer blant annet at både herre- og damelaget til Glimt spiser kampmat hos Scandic Havet, og at Scandic-hotellene blir Glimt sin hotellpartner i byen. 

– Scandic både lokalt og som kjede er en aktør som treffer oss veldig bra. I de tidlige samtalene kom vi tilfeldig inn på at vi begge hadde ansatte gjennom Helt Med-stiftelsen, og at vi begge hadde ukrainere i språktrening. Vi har begge et brennende engasjement for å være en positiv samfunnsutvikler, og gleder oss til store og gode opplevelser sammen, sier Steffensen. 

Har du fått med deg 4-3-3: Direkte! etter kampen mot Viking? Episoden kan du høre (dessverre uten bilde denne gangen) her, eller overalt du hører podkast. 

– Spennende år

I første omgang tegnes avtalen for ett år, men med en opsjon på to år til. 

– Vi er veldig glade for at samarbeidet med Glimt er i gang igjen, og har et langsiktig perspektiv på det vi skal få til sammen. Vi i Scandic er opptatt av å være en positiv kraft i lokalmiljøet, og har et sterkt engasjement innen bærekraft, særlig når det gjelder mangfold og inkludering. Dette engasjementet opplever vi at Glimt deler. Vi er alle glade for å kle hotellet i gult igjen, og ser frem til et spennende år – både i fotballen og i reiselivet, sier direktør Jan Ove Edvardsen ved Scandic Havet og Scandic Bodø. 

Neste kamp for herrelaget er 14. april borte mot Lillestrøm. Vil du på kamp kan du kjøpe billetter her.

Annonse fra Eliteserien: