Glimt seiret mot Sarpsborg – igjen

Det ble en finfin kveld på Østlandet for Bodø/Glimt fredag. Etter å ha stanget en god stund i første omgang løsnet det endelig for de helgule. Først var det Hugo Vetlesen som stormet gjennom forsvaret og tuppet ballen i mål via et par Sarpsborg-spillere.

Like før pause stjal Amahl Pellegrino ballen fra en av hjemmelagets forsvarspillere og rundet keeper. Enkelt og greit økte han ledelsen til 2-0.

Dermed kunne Glimt ta pause på stillingen 2-0 på bortebane mot Sarpsborg 08.

I den andre omgangen var det hjemmelaget som kom best i gang, uten at de klarte å få ballen i nettet. Det gjorde derimot Glimts nysignerte spiss. Etter et helt ellevilt forarbeid av Joel Mvuka fikk Lars-Jørgen Salvesen en enkel jobb med å bredside ballen fordi østfoldingenes sisteskanse.

Hjemmelaget reduserte et kvarter før slutt. Men ti minutter senere var Pellegrino tilbake på scoringslisten igjen. Eliteseriens toppscorer fikk ballen servert på fem meter fra mål av en av Sarpsborgs spillere. Helt kliss alene med keeper gjorde han ingen feil og økte ledelsen igjen for bortelaget.

Dermed vant Glimt kampen 4-1 mot Sarpsborg for andre gang denne sesongen, fredag kveld.