Glimt-shop utvider: – Drømmejobben

Cathrine Jakobsen blir ny butikksjef i Glimt-shop. Nå sikter butikken høyere.

Annonse:

Cathrine Jakobsen er ansatt i en 100% prosjektstilling som butikkansvarlig i Glimt-shop og skal det neste året ha ansvaret for supporterbutikken både på Aspmyra og på nett. Hun kommer fra en stilling som butikksjef i Coop og har vært der de siste 13-antall årene.

38-åringen sier at hun aldri var i tvil da hun så stillingsannonsen, og omtaler jobben som en ...

– Drømmejobb! Jeg var ikke i tvil! Jeg er bodøjente, glad i fotball og glad i Glimt. Det å få lov å selge supporterutstyr til alle som er glade i Glimt er bare helt fantastisk, sier hun den siste dagen i hennes første arbeidsuke på Aspmyra. 

Sammen med butikkansatte, John-Håkon Nybakk skal de to nå drifte butikken. 

Store steg

Fra oppstarten av Glimt-shop i 2018 har pila bare pekt oppover for supporterbutikken, og er nå ikke bare en betydelige inntektskilde for klubben, men også en viktig bidragsyter for å spre gule og sorte Glimt-effekter rundt om i landet.

– Butikken har vel egentlig vokst litt ut av lokalene de er i nå. Vi selger som aldri før, og det er egentlig sånn at så fort du er ájour så er du ikke ájour igjen det neste minuttet. Supportereffekter er superpopulært, sier hun mens hun trykker "Saltnes 14" bak på nok en drakt. 

DSC00745-2.jpg
Draktpressa på Aspmyra går varm om dage. Bokstavelig talt, altså.

For salget har gått i været i de siste årene, og daglig renner det inn bestillinger i shopen. 

– Det er ikke bare bodøfolk som er innom her. Supportere fra hele verden kommer innom for å kjøpe seg effekter. Det er utrolig kult, sier Jakobsen. 

– Dette vil komme kundene til gode

Frem til i fjor har Glimt-shop hatt under én stilling i året, som naturligvis har ført til visse utfordringer etter hvert som butikkens omsetning har økt. I fjor kom Nybakk inn og bidro til den daglige driften. Nå som en fulltidsansatt butikksjef også er på plass er butikken klare til å ta nye steg.

DSC00752-2.jpg
Det er mye å henge fingrene i i den lille store Glimt-shopen.

– Vi er så glade for å ha fått Cathrine med på laget. Glimt-shop har gått fra å kunne være en del av mine arbeidsoppgaver til å virkelig trenge en 100% ansatt. Butikken har vært en av mine hjertesaker, og noe jeg virkelig har ment klubben trenger. Det at det nå kommer inn en som kan ta det hele og fulle ansvaret er utrolig bra. Dette vil komme alle kundene til gode. Sammen med John-Håkon kommer Cathrine til å løfte Glimt-shop til nye høyder, forteller markedsansvarlig for digitale medier og tidligere butikkansvarlig, Regine Boym, i FK Bodø/Glimt.

Og selv om det er hektiske dager også som butikksjef i COOP blir det ingen roligere hverdag for Jakobsen fremover. 

– Det er et enormt trøkk! Så er det jo utrolig gøy å selge varer folk virkelig har lyst på. Det er ikke samme passion når man kjøper en liter melk, sier Glimts ferskeste ansettelse. 

Åpnes på kampdag

Og du kommer til å merke forandring allerede denne uka, for nå som vi har en person ekstra på jobb i butikken kan vi endelig fortelle at vi åpner opp på kampdag!Butikken vil ha åpent to timer før kampstart, og her vil det være mulig å kjøpe alt vi har. (OBS! Det vil foreløpig ikke være mulig å få trykket drakter på kampdag, men det kan selvfølgelig gjøres en annen dag.) Under kamp og i pausen vil det fortsatt være mulig å kjøpe et lite utvalg av varer i kioskene. 

– Det er veldig viktig for oss å nå kunne åpne på kampdag, sier Jakobsen og legger til;

– Det er jo da folk først og fremst har behov for noe gult. Vi starter med to timer, så tilpasser vi oss om vi ser at det er behov for mer. 

Boym gleder seg til å nå slippe Jakobsen til for den videre utviklingen av shopen. 

– Å ansette ei som Cathrine som har så mye erfaring med å drifte butikk, som er positiv, ser fremover og tenker nytt kommer til å synes utad. Jeg er sikker på at Glimt-shop kommer til å utvikle seg enormt i løpet av det neste året, og jeg gleder meg til å se hva neste steg vil være. Jeg er uansett sikker på at Catrhine kommer til å gjøre en skikkelig god jobb!, sier Boym. 

DSC00760-2.jpg
John-Håkon Nybakk og Cathrine Jakobsen skal drifte Glimt-shop fremover.

 

Annonse fra Eliteserien: