Glimt-shopen har flyttet inn på City Nord

For tredje år på rad åpner Glimt-shopen Pop-Up butikk på City Nord.

Annonse:

Glimt-shopen gjør seg klar til årets julehandel og har for tredje år på rad flytter inn på Nord-Norges største kjøpesenter, City Nord! 

Glimt-shopen følger City Nord sine åpningstider og du finner den i andre etasje vis-à-vis Normal. Nå som butikken er på plass vil det dessverre ikke være mulig å handle supporterutstyr på Aspmyra. Det er viktig å understreke at butikken kun vil være på City Nord ut desember, og vil flytte hjem til Aspmyra igjen i starten av januar. 

Husk også at du kan sikre deg Glimt-effekter i nettbutikken hele døgnet. Du kan velge å få varene levert hjem, eller du kan hente de på City Nord gjennom klikk og hent. 

Fra og med mandag 14. november vil det også være mulig å få ønsket trykk på alle hjemme- og bortedrakter. 

DSC06781.jpg
Du finner Glimt-Shopen i andre etasje vis-à-vis Normal. Foto: Rune Larsen/glimt.no

Julekuler i begrenset opplag

I år er sortimentet større enn aldri før! I tillegg til skjerf, drakter, flagg og de andre supportereffekter du er vant til å se i Glimt-shopen, er det mange nyheter på vei. Blant annet vil Glimts kjære Putte være å finne i bamseform fra og med 25. november, og det er forventet levering av nye pannebånd, sokker til barn og vannglass før jul. 

I tillegg har det for første gang i historien blitt laget en unik julekule! Designet er enkelt, tidløst og har en profil som gjør at kulen passer godt på juletreet. Den finnes i 1000 eksemplarer og vil kun selges i Glimt-shopen på City Nord og i nettbutikken. 

Nå kan du få kjøpt julekuler med Glimt-logo i Glimt-Shopen. Foto: Rune Larsen/glimt.no
Nå kan du få kjøpt julekuler med Glimt-logo i Glimt-Shopen. Foto: Rune Larsen/glimt.no

Bærekraftig julehandel 

Julen bærer dessverre med seg et økt forbruk verden over. Vi spiser mer, drikker mer og kjøper mer! Butikksjef, Cathrine Jacobsen synes det er viktig at alt som selges i Glimt-shopen produseres så bærekraftig som mulig, slik at de gule julegavene kan gis bort med god samvittighet. Da er det viktig med gode, miljøbevisste partnere med på laget.  

Siden oppstarten av den fysiske Glimt-shopen i 2018 har JB Reklame vært fast leverandør av supportereffekter til butikken. Og det er selvfølgelig Glimt-partneren gjennom 25 år som står for de harde julegavene i Glimt-shopen også i år. Det er JB som leverer årets julekuler. De er laget av porselen, noe som sikrer høy kvalitet og lang holdbarhet. I hyllene finner du også drikkeflasker produsert av sukkerrør, som er overskudd fra råsukkerproduksjon. Om du vil vite mer om hvor og hvordan produktene fra JB produseres, kan du spørre de ansatte i Glimt-shopen. 

– Vi er veldig glad for å jobbe med partnere som tenker "Action Now" i alle ledd. Det er spesielt gøy å jobbe med JB Reklame, da vi stadig utfordrer hverandre på bærekraft, sier Jacobsen.

JB reklame er både ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert. De jobber kontinuerlig for å finne bedre, bærekraftige løsninger og utfordrer stadig leverandørene sine på bærekraft. Du kan derfor være sikker på at julegavene fra Glimt-shopen er av det bærekraftige slaget!

Butikken planlegger flere aktiviteter, så følg med videre for mer info. Velkommen til en hyggelig julehandel hos oss på City Nord.

NETTBUTIKK

Annonse fra Eliteserien: