Glimt smadret BHK

Se bildeserie fra oppvisningskampen.

I kveld holdt Bodø/Glimt og BHK oppvisningskamp i Bodø Spektrum. Reglene var klare å tydelige. Først spilte lagene mot hverandre i futsal, så spilte lagene mot hverandre i håndball. Begge kampene varte i ti minutter. 

Ett mål i fotball teltes som to og Glimt gikk knallhardt ut. Ungguttene med Runar og Jens Petter Hauge, Håkon Evjen og Fredrik André Bjørkan i spissen styrte showet. Cato Hansen holdt seg defensivt i banen, mens Thomas Drage holdt buret rent.

Håkon Evjen ble den store spilleren i det som endte 14-0 til de helgule. Et godt utgangspunkt før håndballkampen. 

Se video fra håndballkampen her:


Glimt omrokkerte store deler av laget og satte inn Jonas Ueland Kolstad i mål, mens Håvard Sakariassen og Simon Thomas kom inn. Kolstad sto sin livs kamp og reddet til og med straffekast (!) fra BHK!

Dessverre ble det ingen mål for Glimt, selv om de ved flere anledninger var i nærheten. BHK gikk seirende ut av håndballkampen med sifrene 8-0, noe som gjorde at Glimt var overlegne sammenlagt og vant hele 14-8. I dag var Glimt best på alt! 

Det hører også med til historien at Glimt måtte fullføre kampen med bare fire spillere på banen etter å ha blitt en smule overivrig i forsvar. 

Se bildeserie!

Annonse fra Eliteserien: