Glimt vant mot Haugesund

Bodø/Glimt vant 2-0 mot Haugesund

Saken oppdateres – De første reaksjonene etter kamp får du på vår YouTube-kanal.

Det tok litt tid før Bodø/Glimt klarte å få hull på byllen mot et godt strukturert Haugesund-lag. Dessuten var Haugesund farlig frempå ved flere anledninger, men til slutt var det Glimt som tok ledelsen.

Ola Solbakkens innlegg trillet gjennom feltet til en kliss alene Erik Botheim som bredsida ballen ned keepers venstre hjørne.

Et par farligheter fra Ulrik Saltnes var det omgangen kunne by på i tillegg til Botheims scoring. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

I pausen forlot Marius Lode banen, og navnebror Høibråten kom inn.

Ellers var det stort sett bare bytter som var interessant i den andre omgangen. Brede Moe forlot også banen etter en tøff duell og overlot stopperplassen til Saltnes som igjen overlot sin plass på midten til Hugo Vetlesen. Elias Hagen kom inn for Sondre Sørli med cirka 20 minutter igjen å spille.

Helt på tampen kontret Glimt inn 2-0 ved Sondre Sørli