Glimt vant mot Europa

FK Bodø/Glimt scoret fem ganger da de slo Europa FC fredag

Det ble en artig og underholdende treningskamp mellom Bodø/Glimt og Europa FC fra Gibraltar fredag kveld. De helgule ga seg ikke før de hadde scoret hele fem mål mot serielederne i Gibraltar.

Først ga Brede Moe Glimt ledelsen på en corner før Sondre Fet dukket opp å på ny ga Glimt ledelsen 2-1 med en frekk tunnel på keeper i første omgang. I andre omgang åpnet det seg virkelig opp.

Erik Botheim scoret først elegant fra skrå vinkel før Hugo Vetlesen dukket opp og banket inn 4-2 noen minutter senere. Sebastian Tounekti avsluttet målfesten med sin første scoring for året.

– Det tok seg litt opp når vi gjorde noen bytter i andre omgang. Vi får to enkle baklengs, men når vi får pressa de høyt mister de ballen lett, sier Vetlesen etter seieren.

Feiret med dans

Vetlesens scoring fra hjørnet av 16-meteren var av det pene slaget, og det må vi også kunne si om feiringa hans. Sammen med lagkamerat Erik Botheim ble det full "Skal vi danse" på banen i Marbella.

– Det er en dans vi forhåpentligvis får se ofte på Aspmyra i 2021, sier han.

– Har den ikke en historie?

Jo, men den egne seg ikke på kamera, sier Vetlesen på videointervju etter kampen.

Intervjuet med Vetlesen kan du se her:

Også Sondre Brunstad Fet markerte seg med sin første scoring for sesongen i kampen. Noen minutter før scoringen hadde han riktignok allerede én ball i nettet, men dommeren blåste av for offside.

– Det første målet tror jeg ikke var offside, altså! Men jeg må få se det igjen, sier han.

Skal vi si at du har to mål i dag da?

– Ja, det får vi si, sier han mens han nikker og ler.

Men den andre scoringen kunne verken dommer eller motstandere gjøre noe med. Ola Solbakken vartet nemlig opp med et heftig soloraid og ga fra seg ballen til en helt umarkert Brunstad Fet som enkelt trillet ballen mellom beina på keeper.

– Det var et nydelig forarbeid av Ola, så det var bare å få jobbe gjort, sa Fet rett etter kampslutt.

Hele intervjuet med Fet ser du her:

– Et mye bedre lag

Sondre Brunstad Fet finner ting laget må jobbe med selv om de i kveld scoret hele fem ganger, men finner heldigvis glede i seieren.

– Vi er et mye bedre lag enn Europa FC, vi har noen fine angrep. Vi mangler litt på presisjon og kvalitet. Vi har en liten vei å gå fortsatt, sier han.

Brunstad Fet får støtte fra Kjetil Knutsen i det. Hva treneren synes om kampen kan du se i videovinduet nedenfor: