Glimt videre i cupen – Knuste Harstad

Bodø/Glimt er enkelt videre til tredje runde i cupen etter kalassifre i Harstad.

Annonse:

Glimt stilte med en litt uvanlig spiss i bortekampen mot Harstad onsdag kveld. I den andre runden i cupen var det midtstopper Isak Helstad Amundsen som fikk Kjetil Knutsens tillit som spiss. Den sjansen tok han vare på og sendte Glimt videre i cupen.

For det var aldri noen tvil i Harstad. Allerede etter 16 minutter sendte Elias Hagen Glimt i ledelsen med et lekkert langskudd, som snek seg inn bak hjemmelagets keeper.

Ti minutter senere var det Gilbert Koomsons tur til å vise seg frem. Han smatt mellom to forsvarsspillere med ballen og gjorde ingen feil alene med keeper. 2-0 til Glimt.

Så var det duket for Amundsen. På bakre stolpe hoppet han himmelhøyt og stanget inn Glimts tredje for kvelden. Umulig å knuse brønnøyværingen i lufta.

Like før pause var det igjen duket for en lekker scoring av Elias Hagen. Unggutten tok tilfart og banka ballen i krysset på et frispark fra rundt 25 meter.

I andre omgang dabbet det litt av, men Amundsen fikk nok en gang grunn til å smile da han etter en drøy time igjen steg til værs på bakre stolpe. Ingen var i nærheten og han kunne enkelt stange inn Glimts femte mål for kvelden.

Amundsen fikk én ball til i nettet etter å ha blitt spilt gjennom av Ola Solbakken. Dessverre var den ferske spissen i offside da pasningen fra Solbakken ble slått.

Dermed er Glimt videre til tredje runde. Kampen spilles onsdag eller torsdag om én uke. Hvem Glimt møter får vi vite torsdag kveld klokken 20:45.