Tom Dent.

God start for Bodø/Glimt 2

Første kampen etter ferien endte med en solid seier for Bodø/Glimt 2 i kampen mot Ull/Kisa 2. 

Annonse:

- Nydelig start, fortalte trener Tom Dent etter seieren. 

Det endte med en 4-1 seier hjemme på Aspmyra mot Ull/Kisa 2 i Norsk Tipping-ligaen. 

- Kampbilde var som forventet. Ull/Kisa var et fysisk lag, og prøvde å vinne ballen høyt. Vi var gode med vårt spill, og vi hadde en et ungt lag. Fordelen for oss var å ha med oss Vegard Leikvoll Moberg. Hans humør og profesjonelle mentalitet var et stort pluss for oss, og det var en god kamp, fortsatte Dent. 

Det ble dobbelt mål av Martin Mjelde og Lasse Hansen Lien.

- Jeg tør påstå at begge spillerne hadde sine til nå beste omganger. 

- Lasse har vært skadet og var plaget med sykdom i vår, og nå ser han frisk ut. Det er en kjempefordel for oss å endelig ha han tilbake på banen, sa Dent. 

Selv om den første kampen etter ferien endte bra, mener Dent laget har enda mer å gi. 

- Vi har ikke akkurat der vi var før ferien om vi ser på den fysiske biten. Mentalt ser vi friske ut og vi ser fordelen med å ha ferie og kunne slappe av. Både for spillere og trenere. 

Bodø/Glimt 2 har et tett kampprogram. Allerede førstkommende søndag spiller de kamp, før det er kamp både onsdag og søndag neste uke. 

- Det er en tøff start, men det er også en pluss med det. Vi kommer fortere inn i en kamp-syklus og får den gode kampfølelsen kjapt. Vi skal også bruke hele troppen i løpet av de tre kampene, så alle skal få spilletid de neste syv-åtte dagene, avsluttet Dent. 

Annonse fra Eliteserien: