Gratis halloween-fest for alle barn

På søndag slipper alle barn gratis inn på Aspmyra!

Annonse:

U-hu! På årets skumleste kveld spiller Bodø/Glimt, eller skal vi si Bo-BØ!/Glimt, hjemmekamp mot Sandefjord. Derfor vil vi invitere alle små monstre, hekser og mumier på halloween-fest på Aspmyra! 

Alle barn som kler seg ut kommer gratis inn på kampen mot Sandefjord på søndag! Tilbudet gjelder hele stadion og ikke bare E-feltet og familietribunen. 

Vi vil likevel oppfordre flest små skapninger til å sitte på E-feltet hvor vi vil lage litt ekstra Halloween-stemning. I tillegg, som et plaster på såret for at vi stjeler to timer av knask eller knep-turen på søndag kveld får alle barn en liten overraskelse de kan sette vampyrtennene i. 

Vi kommer til å sette opp et telt utenfor E-feltet hvor alle som vil kan få ansiktsmaling. Et lite arr eller et gresskar i ansiktet er nok til å komme gratis inn på kampen, så alle små monstre er velkomne på Halloween-fest på Aspmyra. 

Mamma-Mumie og Pappa-Pirat må også ha billett til kampen, og for at de skal få sitte sammen med ungene selger vi voksen-billetter i teltet utenfor stadion. Der henter du også gratis-billettene til de små. 

Om de voksne allerede har faste seter på stadion skal vi hjelpe til så godt som mulig å ordne billetter ved siden av, men kan ikke garantere at det lar seg gjøre. 

Annonse fra Eliteserien: