Gratis inngang for alle barn under 16 år

Visste du at smårollingene kommer gratis inn på alle seriekamper på Aspmyra?

Annonse:

Ingenting gjør oss mer galde enn å se små, søte smil på Aspmyra en søndags ettermiddag. For de aller fleste av oss startet fascinasjonen og kjærligheten til fotball og Glimt da vi var små. Det å gå på stadion og se heltene sine gjør noe med små sjeler. 

Derfor slipper vi inn alle barn under 16 år helt gratis inn på Aspmyra stadion. Aspmyra er og skal være barnas arena. 

På kvinnelagets kamper er det bare å møte opp i døra, og alle under 16 år vil slippe inn gratis. Informasjonen nedenfor gjelder først og fremst for herrelagets A-lagskamper. 

Gratis inngang for barn er noe vi har hatt i Bodø/Glimt i mange år allerede, men tilbudet har vært underkommunisert de siste årene etter at koronapandemien brøt ut. Det ønsker vi å gjøre noe med, og vi vil at de aller minste skal ta tilbake Aspmyra og Barnas Arena. 

Les mer om hvordan du skaffer gratisbilletter nederst i denne artikkelen. 

Enorm vekst

PS! J-feltet er utsolgt i Eliteserien i 2024.

De siste årene har vi også sett en gledelig utvikling. Samtidig som J-feltet, Glimts supporterklubb har hatt en vanvittig vekst har også flere og flere barn valgt å bruke ståfeltet under kamp. På J-feltet er det syngende og stående supportere. Det er her den gode Aspmyra-stemninga er størst og barna bidrar utvilsomt til stemninga. 

– Alle er velkommne til å stå og synge frem Glimt. Og vi ser at flere kommer tilbake, så inntrykket er at de har hatt gode opplevelser sammen med oss der. De synger, de vifter med flagg og bidrar som den 12. mann sammen med resten av oss, og det med de samme følelsene som resten av oss har, sier Kristoffer Grorud i J-feltet.

J-feltet har veldig få billetter igjen resten av årets sesong, men siden det er sånn at fremtidens Glimt-supportere skal tidlig krøkes håper de at barna kommer tilbake neste år også.

– Supporterkultur er ikke noe som blir bygd over natta, og jo tidligere man får et forhold til det, jo bedre. Vi ønsker alle en hyggelig opplevelse på feltet, og alle bidrag for å heie frem superlaget er hjertelig velkommen!

Slik skaffer du gratisbillett til barna

Vi har hatt et tett og fint samarbeid med COOP Nordland om "Familietribunen" de siste årene. På COOP Familietribune kommer alle barn som vil på kamp inn gratis. De fire nederste radene på E-feltet er forbeholdt familier. Slik fungerer det: 

De tre nederste radene er forbeholdt barn, mens rad 4 er holdt av slik at foreldre som vil sitte sammen med barna sine kan sette seg der. Foreldrene må ha billetter å rad 4 og 5 og disse kan kjøpes på glimt.no/billetter som normalt. 

Barn som vil sitte på COOP Familietibune kan hente ut sine gratisbilletter i billettlukene to timer før kampstart. Det finnes totalt 150 gratisbilletter på COOP Familietribunen.

Hva skjer når COOP Familietribunen er utsolgt? 

Enkelt! På Aspmyra skal ingen holdes utenfor, så lenge det er billetter igjen på stadion. Derfor vil vi gi samme mulighet på de feltene på stadion hvor det er ledige plasser. De små skal med andre ord få muligheten til å komme gratis inn på Aspmyra så lenge det er ledige plasser.

Ønsker du å ta med barna på kamp kan du hente billetter i billettluka to timer før kampstart, eller sende en epost til [email protected] på forhånd så hjelper vi deg om vi har ledig kapasitet. 

Dette gjelder ikke Sportsbar-plasser.

Fast sete til lav pris

For noen er usikkerheten om man får billett eller ikke uutholdelig. For det er jo en viss sjanse for at stadion blir utsolgt før kampdag. Derfor har vi gitt foreldre muligheten til å kjøpe svært billige sesongkort for barna på COOP Familietribune. 

For bare 750,– per barn får du billetter til alle 15 hjemmekampene i Eliteserien. Sesongkort for voksne koster 2000,–. 

Dersom man kun ønsker å kjøpe billetter til barne til enkeltkamper for å sikre seg sete er SNN-tribunen beste alternativet. Der koster det 200,– per barn. Men i utgangspunktet kommer alle barn altså gratis inn på Aspmyra. 

Over 16, men under 30?

Ja, vi vet at det er kjipt å passere 16 år og miste muligheten til gratisbillett. På samme måte som det er surt å fylle 27 og miste ungdomsbilletten hos flyselskapene. Derfor har vi laget en UNDER 30-kategori på SNN-tribunen. 

På SNN-tribunen får alle under 30 år muligheten til å kjøpe billetter til redusert pris. Prisen for barn, honnør, student og alle under 30 år på SNN er 200,– per billett. 

Annonse fra Eliteserien: