Hagen forlenger: – Det beste stedet for meg

Elias Hagen har ingen planer om å forlate Aspmyra enda.

Annonse:

Dagen før dagen kommer Elias Kristoffersen Hagen med en skikkelig gladnyhet til alle som er glade i Bodø/Glimt. Oslo-gutten kom til Glimt halvveis inn i 2020-sesongen og har vært godt likt blant fansen allerede fra sin første dag i klubben. 

I 2022 er det ventet at han får enda mer tillit på midtbanen, og har så langt grepet muligheten med begge hendene. 

– Det er jo veldig gøy. Alle vil spille fotball. Det er det jeg vil. Det har vært gøy og lærerikt og veldig morsomt, sier Hagen om tilliten han har nytt de siste månedene. 

Tidlig lørdag ettermiddag satte han pennen på papiret som binder han til klubben i 3,5 år, ut sesongen 2025. 

– Det er fordi jeg synes og tror at Bodø/Glimt er det beste stedet for min videre utvikling. Det går jo veldig bra for tiden, så jeg har lyst å være med videre her.

Stortrives

Etter overgangen fra Grorud har det blitt varierende med spilletid, han kjempet tross alt om plassen med landslagsspiller Patrick Berg. Men til tross for det har unggutten jobbet knallhardt og målrettet og det har blitt flere store opplevelser i den helgule drakten så langt. 

– Jeg har lyst å spille så mye som mulig, selv om vi har mye konkurranse på alle plassene har jeg som alle andre, lyst å spille så mye som mulig. 

Elias Hagen varmer opp foran Europa-cup-kampen mot AZ Alkmaar på Aspmyra 2022
Elias Hagen trives godt i gult, og binder seg til klubben. Foto: Kent Even Grundstad

Blant annet var han overlegen midtbanedirigent da Glimt smadret Rosenborg 5-1 i hans første kamp fra start for Glimt i 2020. Han var også med fra start da Glimt gjestet Roma, Glasgow og Alkmaar i Europa det siste halve året. 

Nå venter Rosenborg igjen i seriestarten i morgen, en kamp lysluggen ser frem imot.

–  Det var som du sa den første kampen min fra start da vi møtte Rosenborg i 2020. RBK har alltid vært et stort lag i Norge, så det blir en fin start på sesongen, sier han ordknapt. 

Se hele intervjuet med Elias Hagen her

Har ikke dårlig tid

Nå venter enda flere store opplevelser i gult. Og selv om han har en drøm om å spille i en topp fem-liga i Europa stresser han ikke.

– Jeg har ikke dårlig tid i det hele tatt. Vi er med i Europa i Glimt også, så vi får bra internasjonal motstand her også.

Og at Bodø er en liten og rolig by skremmer han heller ikke vekk fra nordlandsmeterpolen med det første. 

– Joda, det går fint. Det er mange som sier det kan bli stille når man kommer fra Oslo, men jeg farter ikke rundt så veldig mye, så det går fint for meg. 

Og målet for 2022?

– Å bli bedre. Jeg må jobbe hardt hver eneste dag, som vi har for vante å gjøre i Glimt. Så får vi se om det holder.  

For et par uker siden var Elias Hagen gjest i podkasten 4-3-3, som du kan høre nedenfor. Bli bedre kjent med Hagen i det over én time lange intervjuet. 

 

Annonse fra Eliteserien: