Håper å være på banen i 2017

Brede Moe har nå vært skadet i rundt ett år, og har fortsatt en vei å gå. Nå håper trønderen å være tilbake innen noen måneder.

Annonse:

31.juli 2016 spilte Brede Moe sin siste kamp for Bodø/Glimt. En kamp som helst vil gå i glemmeboka for alle som har et gult hjerte (0-3 på Aspmyra mot Tromsø). Siden da har midtstopperen slitt med både skader og sykdom, og har hatt en tung vei tilbake på treningsfeltet. 

- Jeg har måttet ta ett skritt fram og to tilbake den siste tiden. Det har vært tøft, forteller Moe til GLIMT-TV etter tirsdagens trening.

Se hele intervjuet med Brede Moe nederst i saken

Brede Moe var med på de fleste øvelsene på dagens trening, men 25-åringen forteller at han absolutt ikke er klar til å returnere i kamp enda. Moe har hatt en svært trøblete år, men kjenner på at det er en god følelse å være tilbake på treningsfeltet igjen. 

Les også: Glimt i Sør setter opp buss til Arendal - bli med

- Godt å være på trening, selv om kroppen var litt ymse i dag. Mye bedre nå enn det var i januar, sier midtstopperen, og fortsetter: 

- Det er en langvarig prosess, så er det bare å håpe på at progresjonen akselererer.

Mye bedre enn det var i januar

— Brede Moe

Til spørsmål om når trønderen tror han er tilbake, svarer den høyreiste glimtspilleren mer i tvil.

- Hadde vært lettere å svare på om det kun handlet om en kneskade, men det er litt overalt på kroppen, så det er veldig vanskelig å si. Håper absolutt å være tilbake før sesongen 2017 er ferdigspilt, avslutter Brede Moe. 


 

 

Annonse fra Eliteserien: