Tom Steffensen og Frode Thomassen.

Har ansatt Tom Steffensen som ny leder marked og salg

Bodø/Glimt har nå ansatt sin nye leder Marked og salg. Tom Steffensen (36) vil ta over stafettpinnen etter Jannike Ramsvik i løpet av høsten 2020.

Annonse:

FK Bodø/Glimt har i løpet av våren og sommeren gjennomført prosesser for ansettelse av sin nye leder Marked og salg. Klubben er nå svært glad for å kunne tilkjennegi at Tom Steffensen er ansatt, og at han vil tiltre denne stillingen mot slutten av året.

- Bodø/Glimt har vokst som klubb de siste årene, og da tenker jeg ikke bare på det rent sportslige. Resultatene på sport snakker for seg selv, det er helt eventyrlig det som foregår. Men en sunn klubbdrift, gode og dyktige folk i alle ledd, og det at klubben tar et samfunnsansvar - større enn man kanskje kan forvente av en fotballklubb, det trigger meg veldig, sier Tom Steffensen.

Steffensen, som er utdannet siviløknom, kommer fra stilling som seniorrådgiver i Kunnskapsparken i Bodø (KPB). Ved Kunnskapsparken Bodø har han bl.a. hatt et spesielt fokus på igangsetting og gjennomføring av prosjekter knyttet opp mot petroleumsnæringen, IT-sektoren og unge gründere.

-  Vi er svært glad for å få Tom på lag, og gleder oss til å ta nye steg og utvikle klubben ytterligere sammen med han. Tom har en spennende bakgrunn, stort nettverk og et brennende engasjement for fotball, Nord-Norge og Bodø/Glimt, forteller daglig leder Frode Thomassen i forbindelse med ansettelsen.

For nærmere kan det tas kontakt med:
Daglig leder, Frode Thomassen                          tlf. 91752973
Ny leder Marked og salg, Tom Steffensen         tlf. 91728224

Annonse fra Eliteserien: