Hoff Melkersen selges til Skottland

Bytter ut Nordland med Skottland.

Annonse:

Etter å ha vært utlånt til OBOS-liga-klubben Ranheim det siste året har Elias Hoff Melkersen fått fart på spisskarrieren. Med 17 mål i OBOS-ligaen har også klubber utenfor Norges grenser lagt merke til stortalentet. 

I dag ble det klart at Hoff Melkersen ikke fortsetter i Bodø og Glimt, men heller prøver lykken i utlandet. Neste stopp blir den skotske klubben Hibernian. 

Glimt.no vil komme tilbake med et intervju med Hoff Melkersen på et senere tidspunkt. 

Hoff Melkersen er selv fra Stjørdal, men har vært en del av Bodø/Glimt siden 2019. Han har vært på to meget vellykkede utlån til nevnte Ranheim og Hødd i andredivisjon. I høst forlenget han sin kontrakt med Bodø/Glimt, men reiser fra byen uten å ha fått obligatoriske kamper for Glimts A-lag. 

Likevel er dette en flott historie for Bodø/Glimt sier daglig leder, Frode Thomassen. 

– Elias er en svært lovende fotballspiller, som har hatt god utvikling både i vårt eget akademi, i treningshverdagen med vårt A-lag, og også under låneoppholdet i 2021 i Ranheim. Det er ikke tvil om at Elias har potensiale til å kunne ta ytterligere steg de nærmeste årene, sier han. 

–  Videre utvikling for Elias vil handle om mange forhold, blant annet muligheten for spilletid. For Bodø/Glimt vil det i spillerlogistikken alltid være en balanse mellom individuelle utviklingsmuligheter i egen klubb og A-lagsproduktet som helhet. Vi har i samråd med Elias kommet til at det er fornuftig og riktig å realisere Elias sitt ønske om nå å spille for Hibernian på øverste nivå i Skottland. 

Det er mange hadde gledet seg til å se Hoff Melkersen i den helgule drakta i 2022, men i stedet er det andre spillere som skal plukke opp hansken og kjempe seg til spilletid for den regjerende seriemesteren. 
 
– Bodø/Glimt ønsker å være en klubb som bidrar til å realisere drømmer for våre unge spillere, både i egen klubb, men også andre steder når det vurderes som riktig både for spiller og klubb. Vi ønsker Elias alt godt for fremtiden i sin nye klubb; sier Frode Thomassen avslutningsvis. 
 

Vi hiver oss på lykkeønskningene og ønsker Hoff Melkersen lykke til i Hibernian og samtidig takke for innsatsen for Glimt! 

Annonse fra Eliteserien: