Hugo Vetlesen klar for Glimt.

Hugo Vetlesen har signert for klubben

Mandag ettermiddag ble det klart at Hugo Vetlesen blir Bodø/Glimt-spiller

Annonse:

Vetlesen kommer fra Stabæk, hvor han har spilt fra han var 12 år. Nå blir han A-lagsspiller hos Glimt, og har signert en kontrakt ut 2023. 

- Det er utrolig gøy og veldig spennende. Da Glimt viste interesse, og jeg fikk snakket litt med de, var det ikke noe tvil på at jeg hadde lyst på nye utfordringer, forteller Vetlesen etter signeringen. 

- Dette er et godt steg, og et steg i riktig retning for meg, fortsetter han. 

Vetlesen forteller at klubbens historie og utvikling har trigget han til å bli Glimt-spiller. 

- Å få være med på det klubben gjør nå, hvor det virker som om hele klubben og byen har fått en ny glød, har jeg veldig lyst til. 

Han vil takke sin tidligere klubb Stabæk for at de har vært med på reisen han har hatt. 

- Det har vært noen utrolig fine år i Stabæk, i en klubb jeg synes er fantastisk. Jeg har fått venner for livet i klubben. Hjertet mitt er blått, men nå er det Glimt som er fokuset og jeg er så utrolig glad for å få være her. Det var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, forteller han. 

Han liker at Glimt gir unge spillere sjansen. 

- Det har de bevist gang på gang, sist med Jens Petter Hauge. De gir unge spillere sjansen, samtidig som de gir de tid til å utvikle seg. Jeg gleder meg, og har bare lyst til å komme i gang. 

A-laget har noen dager fri denne uke, så første trening på Vetlesen blir på lørdag. Vetlesen beskriver seg selv som en teknisk midtbanespiller som kan bekle flere roller. 

- I tillegg har jeg god løpskapasitet, og jeg har i år levert flere målpoeng enn tidligere. Det er også et steg i riktig retning for meg; at jeg kan være med å skape mål og score mål. 

- Målet mitt her i Glimt er å være med på å sørge for at vi tar tre poeng hver gang vi går ut på matta. Personlig vil jeg utvikle meg som menneske og som spiller, avslutter han.

Vi ønsker Hugo Vetlesen velkommen til klubben!

Annonse fra Eliteserien: