Ikke stang inn for Glimt mot Viking: – Tålmodighetsprøve

Annonse:

2-2 mot Viking og ett poeng for Bodø/Glimt. Nok en gang går de helgule av banen med poengtap, men Kjetil Knutsen henger ikke med geipen av den grunn. 

– Vi kommer ut med den energien vi lovet, men vi møter en motstander som nesten spiller 6-3-1 for å forsvare egen boks. Da blir det en stor utfordring, sier Knutsen etter å ha sett sine gutter rote vekk ledelsen mot siddisene. 

– Helt utilgivelig

Knutsen er altså greit fornøyd med kampen mot Viking, men irriterer seg over måten baklengsmålene kommer. 

– Vi tar ledelsen og da hadde jeg håpet at vi skulle gå til pause med det resultatet, men det klarte vi rett og slett å rote vekk totalt. Vi mister konsentrasjonen og fokus – så den er helt utilgivelig. 

Andreomgang ble et hakk opp for Glimts del, og laget lykkes med å flytte Lasse Nordås inn sentralt og komme til flere innlegg. 

– De er ganske tett sentralt og det virket som om muligheten vår i dag var fra sidene. Det er ikke vanligvis vårt farligste våpen, og selv om jeg skulle ønske vi lykkes flere ganger i dag, synes jeg spillerne gjør sitt ytterste i dag.  

Ikke stang inn

Det ble en tett og jevn kamp mot den regjerende cupmesteren, og selv om Glimt tidvis skapte noen store sjanser ble det bare med Patrick Bergs to mål. Om vi ser bort fra Saltnes' mål da, som ble feilaktig annulert. 

– Det var ikke kampen vi hadde stang inn i hvert fall, sier Knutsen.

Du er ikke særlig glad i å snakke om ting du ikke får gjort noe med, men det må være frustrende?

– Ja, det er frustrende! Spesielt på en dag som dette. Det er ett lag som vil angripe og kampen er en tålmodighetsprøve, for hver gang ballen går ut tar det ufattelig lang tid. Effektiv spilletid er ekstremt lav. Vi prøver å ha fokus på det vi skal ha fokus på, men det er kjipt når vi blir tatt fra et mål vi egentlig skulle hatt, sier Knutsen og minner fort om at Glimt var heldige på bortebane mot Vålerenga for kort tid siden. 

Se hele intervjuet med Kjetil Knutsen nedenfor: 

Annonse fra Eliteserien: