DSC_5182 1

Info om billetter til Europa (hjemme og borte)

Endelig kommer det informasjon om billetter til både hjemme- og bortekamper i Europa høsten 2023.

Annonse:

Det nærmer seg et nytt gruppespill i Bodø, og i Europa. Interessen for billetter er allerede skyhøy, ikke bare på Glimts hjemme-, men også bortekamper. Her følger litt informasjon om hvordan billettsalgene vil foregå i tiden fremover. 

Du kan lese mer om billetter til bortekampene lenger ned, men det kan være greit å merke seg at billettsalget på disse tre kampene vil være ulike og variere ut ifra hvilket billettsystem de ulike lagene har. 

Se terminlisten og datoene for kampene nederst i artikkelen

Men nå tar vi hjemmekampene først; 

Vi selger billetter til hjemmekampene i to ulike pakker. Du kan enten sikre deg alle tre kampene i én og samme pakke. Dette er den beste løsningen om du vil være helt sikker på at du får plass på kamp. 

Dersom kampene ikke blir solgt ut gjennom gruppe-pakken vil vi slippe billetter til enkeltkamper på et senere tidspunkt. Dette gjelder også reserverte plasser til UEFA, media og liknende som ikke blir brukt. Sistnevnte billettype vil slippe tett på kampdag. 

For deg med sesongkort

De som har sesongkort på Aspmyra i sesongen 2023 har forkjøpsrett på billetter til hjemmekampene. Dette billettsalget åpner 19. september klokken 12:00. Som sesongkortinnehaver har du tre dager på deg til å kjøpe billett. 

MERK! Du har ikke krav på samme sete som i Eliteserien. Dette er på grunn av at setekartet ser annerledes ut i UEFA-turneringer enn i Eliteserien, samt at setet ditt kan være reservert til andre formål. Det betyr også at du kan kjøpe billett på et annet felt enn det du sitter på til vanlig. 

Det gjelder ikke for de med sesongkort via supporterklubben. De kan kun kjøpe på J- og K-feltet, som vanlig. Disse feltene er heller ikke tilgjengelig for andre å kjøpe billetter på. 

VIKTIG! Du som har sesongkort vil motta en kode på epost etter 15. september klokken 12:00. Dersom du ikke mottar koden din innen klokken 16:00 den 15. september må du ta kontakt med [email protected] innen klokken 16:00 18. september for å få tilsendt ny. 

Når forhåndssalget åpner 19. september klokken 12:00 har du tre døgn på deg til å utløse kjøpet. Husk at din favorittplass kan gå tidlig. 

Det er kun tre-kampspakken som inngår i forkjøpsretten. 

DSC_5713.jpg
Europa-kveld på Aspmyra er en av de ypperste attraksjonene i fotball-Europa. Foto: Kent Even Grundstad

For deg uten sesongkort

Dersom du ikke har sesongkort vil du måtte vente til det ordinære salget åpner. 

I første omgang åpnes det kun for salg av gruppe-pakken, som inneholder alle tre hjemmekampene i gruppespillet. Dette salget åpner 22. september klokken 12:00. 

Dersom Aspmyra ikke blir utsolgt via gruppe-pakkene åpner vi opp for salg av billetter til enkeltkamper. Det skjer på følgende tidspunkt: 

  • Club Brugge – 28. september klokken 12:00
  • Besiktas – 12. oktober klokken 12:00
  • Lugano – 19. oktober klokken 12:00

Billettyper og -priser

Prisene gjelder per kamp

FeltVoksenBarn/student/honnør
SNN400,–400‚–
E400‚–400‚–
F500,–500,–
G600,–600,–
H600,–600,–
I500,–500,–
J300,–300,–
Kortsidene (L, K og D)300,–200‚–
Bortefeltet (ikke tilgjengelig for Glimt-fans)300,–200,–

Bortekampene

Som nevnt tidligere i artikkelen vil selve billettsalget til de ulike bortekampene foregå på ulike måter. Vi vil komme tilbake til hvordan du skaffer deg billett når vi har fått informasjon fra hjemmelagene. 

Alle salgene vil derimot foregå med et normalt køsystem. På bortebane er det ingen forkjøpsrett, og ingen er garantert billetter før salget åpner. Når salgene åpner vil vi praktisere et rettferdig billettslipp, med køsystem. 

De tilfellene der Bodø/Glimt har innvirkning på salget av bortebilletter vil det være et tak på fem (5) billetter per transaksjon. 

Utdypende informasjon om de ulike kampene: 

Lugano:

Kampen mot Lugano spilles i Zürich, på Letzigrund, samme stadion som Glimt spilte mot FC Zürich i fjor. Bortefeltet har en kapasitet på cirka 3000. 

Når selve salget åpner og hvordan du går frem for å få tak i billetter kommer vi tilbake til på glimt.no i nærmeste fremtid. 

_DSC7919.jpg
Glimt-fansen storkoste seg på Letzigrund i fjor høst, til tross for et sviende 1-2-tap. Foto: Kent Even Grundstad

Besiktas: 

Kampen mot Besiktas spilles på Besiktas Park i Istanbul. Bortefeltet har en kapasitet på cirka 2100. 

Når selve salget åpner og hvordan du går frem for å få tak i billetter kommer vi tilbake til på glimt.no nærmere kampdatoen. 

Club Brugge: 

Kampen spilles på Jan Breydelstadion i Brugge. Bortefeltet har cirka 1500 plasser. 

Når selve salget åpner og hvordan du går frem for å få tak i billetter kommer vi tilbake til på glimt.no nærmere kampdatoen. 

Slik spilles kampene: 

HjemmelagBortelagStadionDatoKlokkeslett (CET)
LuganoBodø/GlimtLetzigrund, Zürich21. september21:00
Bodø/GlimtClub BruggeAspmyra, Bodø5. oktober18:45
Bodø/GlimtBesiktasAspmyra, Bodø26. oktober21:00
BesiktasBodø/GlimtBesiktas Park, Istanbul9. november18:45
Bodø/GlimtLuganoAspmyra, Bodø30. november18:45
Club BruggeBodø/GlimtJan Breydelstadion, Brugge14. desember21:00

 

Annonse fra Eliteserien: