Info om billetter til hjemmekampen mot Linfield

Her er all informasjon du trenger om billettene til hjemmekampen mot Linfield

Annonse:

Onsdag 27. juli møter Glimt nordirske Linfield på Aspmyra i returoppgjøret av den andre kvalifiseringskampen til Champions League. De helgule gikk knepent videre fra første runde mot færøyske Klaksvík, og sikret dermed at det dårligst blir play off i årets UEFA-turneringer.

Dermed blir det minst tre hjemmekamper til i kvalifiseringen og den første kommer allerede om to knappe uker. Slik skaffer du deg billetter. 

Jeg har sesongkort

Som sesongkortholder får du forkjøpsrett på billetter til Glimts europacupkamper. Som alltid sender vi ut koder til alle med sesongkort som de benytter når de skal kjøpe seg sin billett. 

Kodene sendes ut torsdag 14. juli. Dersom du ikke har fått koden din innen klokken 16:00 ber vi deg om å sende en e-post til [email protected] 

Salget av billetter til sesongkortinnehaverne åpner først mandag 18. juli klokken 10:00. Sesongkortinnehavere har da 48 timers forkjøpsrett før salget åpner for hvermannsen. Etter onsdag 10:00 vil du som sesongkortinnehaver ikke lenger være sikret plass på kampen. 

På grunn av andre regler i UEFA-kamper enn i kamper i hjemlig liga kan vi ikke garantere fast sete under Europa-kampene. 

Lenken legges ut på glimt.no 

Jeg har ikke sesongkort

Dersom du ikke har sesongkort, men vil på kamp må du vente til onsdag 20. juli klokken 10:00. 

KJØP BILLETT HER

Da åpnes det ordinære salget, som betyr at hvem som helst kan kjøpe billetter til kampen. Også de billettene som ikke er kjøpt av sesongkortholdere. 

Lenken legges ut på glimt.no

Annonse fra Eliteserien: