Informasjon om billetter til Celtic-kampen

I februar møter Bodø/Glimt Celtic på Aspmyra i Conference League.

Annonse:

24. februar spilles returoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Celtic på Aspmyra. Vi har allerede mottatt flere spørsmål om billetter til kampen, og kommer derfor med en liten oppdatering til alle som ønsker å komme på kamp. 

Som du sikkert er klar over, har Norge for tiden strenge restriksjoner på antall tilskuere som får delta på arrangementer.

Det vil  være en pressekonferanse om koronasituasjonen den 14. januar - som kan inneholde ny informasjon om hvor mange tilskuere som er tillatt på stadion, og under hvilke forhold.

For å unngå forvirring, og for å prøve å gi en så smidig opplevelse vi kan, vil vi ikke annonsere noe billettsalg før etter at situasjonen er avklart 14. januar.

Det kan være behov for ytterligere avklaringer fra ulike styrende organer (f.eks. UEFA, Bodø Kommune) etter denne pressekonferansen, så 14. januar markerer ikke nødvendigvis starten på billettsalget.

Når vi vet nøyaktig hva vi kan og ikke kan gjøre, gir vi mer informasjon. Merk at billetter til kampen ikke er inkludert i sesongkortet ditt, men at du som sesongkortinnehaver har forkjøpsrett på billett til kampene våre i regi av UEFA. 

Vi gjør også oppmerksom på at dersom myndighetene ikke tillater oss å ha fulle tribuner, så vil du som sesongkortinnehaver være prioritert, men ikke garantert, kjøp av billetter til kampen. 

 

Annonse fra Eliteserien: