Kjøp billetter til kampene mot KI Klaksvik her!

Slik kan du få billetter til hjemmekampen.

Annonse:

Onsdag 6. juli returnerer Champions League-fotballen til Bodø og Aspmyra. Færøyske Klaksvik kommer på besøk for å kjempe om en plass i den andre runden av kvalifiseringen. 

Endelig har vi informasjon om billetter til hjemmekampen. 

Billettene til hjemmekampen kjøper du via denne lenken

Billettene til bortekampen kjøper du via denne lenken

Jeg har sesongkort

Sesongkortinnehavere har forkjøpsrett på billetter til kampen mot Klaksvik. Alle som har sesongkort blir tilsendt en kode som de bruer for å kjøpe billetter til kampen. 

Kodene sendes ut mandag 27. juni. VIKTIG! Dersom du har sesongkort og ikke har mottatt kode innen klokken 14:00 mandag 27. juni ber vi deg om å ta kontakt med oss på epost – [email protected] så hjelper vi deg. 

Selve salget for sesongkortinnehavere åpner tirsdag 28. juni klokken 10:00. Da kan du bruke koden du fikk tilsendt dagen i forveien til å sikre deg plass på kampen. Du vil ikke være sikret din faste plass, men får muligheten til kjøpe hvor som helst på stadion før de som ikke har sesongkort – så lenge setene er ledige. 

Jeg har ikke sesongkort, men vil på kamp

Du som enda ikke har skaffet deg sesongkort er selvfølgelig velkommen på kamp. Til forskjell fra fjorårets kvalifisering er stadion nå åpnet for full. Det vil si at det blir flere billetter tilgjengelig på det åpne markedet etter at sesongkortinnehaverne har hentet ut sine billetter. 

Det åpne salget starter torsdag 30. juni klokken 10:00

Prisene på billettene blir de samme som i Eliteserien. Merk at vi ikke tilbyr gratis inngang for barn på kampene i Europa. 

Billettene til hjemmekampen kjøper du via denne lenken

Jeg skal til Færøyene

Da er det bare å glede seg. Vi har mottatt informasjon om billetter til kampen fra Klaksvik. 

Vi får totalt 197 billetter på bortefeltet. Prisen for billettene er 225 danske kroner (316 NOK). 

Billettene til bortekampen kjøper du via denne lenken

Annonse fra Eliteserien: