J-feltet utvides til K-feltet i 2023

J-feltet utvides, og her har vi samlet all informasjon om sammenslåingen av J- og K-feltet.

Annonse:

Det er solgt rundt 2400 sesongkort på Aspmyra i 2023. Sammenliknet med fjoråret er det solgt over 1000 flere sesongkort enn på samme tid i fjor. 

Sesongkort for 2023 kjøpes her!

Det har vært tett mellom supporterne på J-feltet i 2022. Derfor utvider vi nå supporterfeltet, i samarbeid med supportergruppa. Slik at flere flagg kan svaie på Aspmyra den kommende sesongen.

Sammenslåingen inkluderer J-feltet som er kjent som dagens supporterfelt med 521 plasser og en stor del av K-feltet på Byen-tribunen. Til sammen vil det utgjøre et supporterfelt på rundt 600 helgule supportere samlet på J- og K-feltet. Om de nye plassene selges vil det bli muligheter for ytterligere utvidelse. 

Merk at J- og den første seksjonen på K-feltet som er nærmest J-feltet, utelukkende er for J-feltets medlemmer. Når du kjøper sesongkortet på J- og K-feltet må du huke av en boks for å melde deg inn i supporterklubben samtidig. Du er alltids velkommen til å bli en del av supporterklubben HER

Husk å forny din billett på J-feltet

Vi har stor tro på et fullt supporterfelt i mange sesonger fremover. Likevel må det et par punktet ned på papiret om det skulle vise seg at vi ikke klarer å fylle opp K- og J-feltet. 

Frem til 1. januar 2023 vil alle med sesongkort fra 2022 ha forkjøpsrett på det nøyaktig samme sete som de satt på i 2022. Dette gjelder naturligvis også de som hadde sesongkort på J-feltet i 2022. Vi antar at de aller fleste med sesongkort på J-feltet velger å fornye dette. I tillegg er det forventet storinnrykk av nye medlemmer. 

Om vi derimot skulle stå i en situasjon med for få supportere på J- og K-feltet, blir vi nødt til å prioritere å fylle opp J-feltet først. Viser det seg at for få sesongkortinnehavere på J-feltet velger gjenkjøp av sitt sesongkort, vil vi se på muligheten for å flytte de som kjøper sesongkort på K-feltet over på J-feltet, nettopp for å få fylt opp J-feltet først. Med andre ord betyr det at om man kjøper sesongkort på K-feltet, kan man risikere å bli flyttet over til J-feltet (etter 1. januar 2023) om vi ikke lykkes med å fylle dette feltet opp.

Enda enklere sagt; Dersom ikke alle på J-feltet fornyer vil de med sesongkort på K-feltet flyttes over. 

Sesongkort på K-feltet kan kjøpes her fra 5. desember kl. 16

Garantert plass i 2024

De med sesongkort på J-feltet i 2023 vil naturligvis få forkjøpsrett på fornying av sitt sete også i 2024. Når det er sagt kan vi dessverre ikke garantere at de med sesongkort på K-feltet vil få samme mulighet i 2024. Her blir vi nødt til å se an interessen for sammenslåingen.

De med sesongkort på K-feltet vil uansett være garantert forkjøpsrett et annet sted på stadion (fortrinnsvis J-feltet hvis mulig), om interessen på K-feltet ikke skulle være stor nok til å "drifte" feltet i 2024.

Spørsmål og svar 

Kan jeg bruke reservasjonslinken jeg allerede har fått fra TicketCo til å kjøpe sesongkort på K-feltet?


Nei. Ingen reservasjonslinker er gyldig på K-feltet. Dette er fordi reservasjonslinken kun gjelder setet du satt på i 2022. Du må derfor på lik linke som alle andre gå inn og kjøpe sesongkortet på  K-feltet 5. desember kl. 16. 

Kan jeg flytte sesongkortet mitt som jeg allerede har kjøpt for sesongen 2023 på et annet felt? 


Nei. Sesongkort kan dessverre ikke refunderes, og det vil derfor ikke være mulig å overføre de mellom ulike felt på stadion.

Annonse fra Eliteserien: