Jakobsen forlater Bodø/Glimt

FK Bodø/Glimt har blitt enige med den danske klubben, Viborg om en overgang for Alexander Jakobsen.

Den dansk-egyptiske midtbanespilleren kom til Bodø/Glimt i august 2016 og skrev under en kontrakt som strakk seg ut 2017-sesongen, men forlater klubben allerede nå. Like før overgangsvinduet i Danmark stenger (stenger midtnatt 1. februar) ble det klart at Bodø/Glimt og Viborg er enige om en overgang for landslagsspilleren fra Egypt. Jakobsen debuterte for Bodø/Glimt i 1-1-oppgjøret mot Vålerenga på Ullevaal i 2016.


«Hemmelig» spiller

Da Alexander Jakobsen trente med Glimt i fjor sommer holdt klubben det hemmelig hvem han var. Det var knyttet stor spenning til hvem den «hemmelige» spilleren var. Først da Jakobsen signerte for Glimt i midten av august avslørte Glimt at det var han som hadde vært på prøvespill.

Alexander Jakobsen fikk tolv kamper for Bodø/Glimt, nå venter danske Viborg for midtbanespilleren. FOTO: Kent Even Grundstad
Alexander Jakobsen fikk tolv kamper for Bodø/Glimt, nå venter danske Viborg for midtbanespilleren. FOTO: Kent Even Grundstad

Alexander Jakobsen fikk til sammen tolv kamper for Bodø/Glimt, ti i serien og to i cupen. Midtbanespilleren scoret ingen mål for Glimt.

 FK Bodø/Glimt takker Alexander Jakobsen for innsatsen og ønsker ham lykke til videre.


Annonse fra Eliteserien: