JB Reklame er Glimts Fantasy-partner

JB Reklame utfordrer deg i Fantasy og blir Glimts offisielle Fantasy-partner.

Annonse:

JB Reklame har i flere år samarbeidet med Glimt, og de fleste skilt på stadion, samt "Helter og Legender" plakatene er produsert av og med JB. Nå går de også inn som FK Bodø/Glimt sin Eliteserien Fantasy-partner fra 2021-2023.

Eliteserien Fantasy er et virtuelt spill hvor man kan sette opp sitt eget lag med Eliteseriespillere som man selv tror kan prestere i 2021-sesongen. Først og fremst må du sette opp et lag bestående av 15 spillere (maks tre stk. fra hvert lag) med et budsjett på 100 millioner virtuelle kroner. Spillerne er priset ut fra tidligere sesonger og deres sannsynlighet for å sanke poeng. Det betyr da at de beste spillerne er dyrest, og de antatt svakeste er billigst.

– JB Reklame blir en flott samarbeidspartner for Elitesrien Fantasy. Vi har samarbeidet utrolig godt med JB i mange år og håper at vi sammen kan skape enda mer interesse rundt Glimt og Fantasy via dette samarbeidet, sier Markus Fodstad, i FK Bodø/Glimt.

– Eliteserien Fantasy er en ypperlig anledning til å samles rundt fotballen i en tid hvor ikke alle kommer seg på kamp. Vi på JB Reklame er stolt fantasypartner og ikke minst engasjerte Glimt- supportere! sier Astrid Therese Staurvik, markedsansvarlig i JB Reklame. 

Konkurrer mot andre Glimt-supportere

Glimt har en egen supporterliga for Eliteserien Fantasy hvor det deles ut flotte premier. Vinneren av supporterligaen vil vinne en signert Glimt-drakt i tillegg til et trofe levert av JB Reklame. Man kan derfor få et permanent bevis på at man er den beste Glimt supporteren når det gjelder Eliteserien Fantasy for 2021-sesongen.

Ligakoden for Glimts supporterliga er: xhj0d1

 

Annonse fra Eliteserien: