- Jeg er stolt av gjennomføringen

Tross tap for Godset var Kjetil Knutsen fornøyd med innsatsen til laget sitt i dagens kamp. Se intervju her.

Bodø/Glimt tapte knepent for Strømsgodset i dagens treningskamp i LSK-hallen.  Martin Bjørnbak ble Glimts målscorer da han reduserte til 1-2 cirka tjue minutter før slutt. Glimts trener, Kjetil Knutsen var likevel fornøyd etter kampen. 

- Jeg er litt stolt av gjennomføringen til guttene. Vi får en fotballkamp der det er utrolig mye høyere tempo enn det vi fikk forrige fredag og vi vinner sjansestatistikken ganske klart, sier en fornøyd trener. 

Unggutter på tur fremover

For det var Bodø/Glimt som var det beste laget i LSK-hallen. Godset scorte på to flotte sjanser, men skapte lite utover de to målene i første omgang. Knutsen skryter av ungguttene som spilte for Glimt i dag. 

Annonse:

- Ungguttene våre får vist seg frem i dag. Resultatet lyver nok litt i dag, sier han og legger til at det koster mye å gjøre feil på dette nivået. 

- Vi blir straffet mye hardere her om vi ikke er 100 prosent enn hva vi ble i OBOS-ligaen i fjor. Det aller viktigste i dag er at vi fikk en solid gjennomføring og kan reise hjem med en stor porsjon selvtillit, sier han. 

Tatt fine steg

Strømsgodset imponerte stort på slutten av sesongen i fjor og vant flere kamper på rad på høsten. Kjetil Knutsen er ikke i tvil om at dagens kamp var en god prestasjon av laget sitt. 

- Vi møter nok et av de beste lagene i Eliteserien. I tillegg har de beholdt mange av spillerne sine, så det er ingen dårlig motstander vi møter i dag, sier han.  

Det var flere unggutter invovlert i dagens kamp for Bodø/Glimt. Både Håkon Evjen, William Arne Hanssen, William Michalsen og Runar Hauge imponerte treneren. 

- Det er flere unggutter som melder seg på i dag. Siden vi startet opp fjerde januar har vi tatt fine steg og flere spillere er på vei. Vi skal være optimister med tanke på at vi skal matche et lag som dette i serien, sier han til slutt. 

Se hele intervjuet her


Annonse fra Eliteserien: