- Jeg ønsker å glede noen

Ellen Udnes er fanatisk glimtsupporter, men bor utenbys og har sjelden muligheten til å se laget på Aspmyra. Nå gir hun noen andre muligheten.

Ellen Udnes' hjerte har banket for Glimt siden hun bodde i Bodø på 70-tallet. I de siste årene har hun bosatt seg i Årnes i Akershus og har ikke lenger muligheten til å bruke et sesongkort på Aspmyra. Nå ønsker hun likevel å støtte klubben og samtidig gi et sesongkort til noen som trenger det. 

Annonse:

- Det er jo en utgift som ikke alle har råd til. Jeg har lyst til å glede noen som har lyst på sesongkort på Aspmyra, men som dessverre av andre grunner har sesongkort langt ned på prioriteringslista, sier Udnes med sin østlandsdialekt.

Hun skulle gjerne vært på Aspmyra selv, men på grunn av avstanden ønsker hun seg en stedfortreder. 

- Det må være noen som er like glad i Glimt som meg. Siden jeg bor så langt unna blir det bare sporadiske bortekamper på Østlandet, derfor trenger jeg en stedfortreder i Bodø, sier hun. 

Ikke første gang

Udnes har gjort dette en gang tidligere, da samarbeidet hun med Kirkens Bymisjon. 

- Jeg tok kontakt direkte med Kirkens Bymisjon og de hjalp meg å finne den perfekte familien. Jonas Ueland Kolstad møtte personlig opp hos bymisjonen for å overrekke sesongkortet den gang, sier hun. 

Selv om hun har flyttet fra Bodø hender det at Udnes tar turen til den gamle hjembyen for å se superlaget i aksjon. Og hva da? 

- Da kjøper jeg billett selv. Aller helst på supporterfeltet, for det er der det er artigst. Jeg klarer ikke sitte stille under kamp uansett, ler hun. 

Vi i Bodø/Glimt takker Ellen Udnes så mye for dette fantastiske initiativet og inviterer deg som kunne tenke deg å gjøre det samme til å ta kontakt med oss. 

Har du lyst til å glede en familie eller noen andre som ikke har muligheten til å gå på kamp? Send oss en melding på våre Facebook-sider (i inbox) eller send en mail til [email protected] 

Annonse fra Eliteserien: