Jens Petter tilbake i gult: – Aldri tatt foten av gasspedalen

Jens Petter Hauge er Bodø/Glimt-spiller igjen.

Annonse:

Bodøgutten Jens Petter Hauge kommer tilbake til Bodø/Glimt. Det skjer snaut 3,5 år etter at han forlot klubben til fordel for italienske AC Milan. 

Se pressekonferansen direkte fra klokken 19:00 helt nederst i artikkelen

Italienerne ble så imponerte over unggutten da lagene møttes i Europa League-kvalifiseringen i 2020, at de ikke kunne holde fingrene av fatet. I dag kom Hauge tilbake til Aspmyra etter at Glimt og Eintracht Frankfurt er enige om en utlånsavtale for vingen. 

– Det føles som alltid. Det er byen man har vokst opp i og jeg føler meg hjemme fra sekund en. Jeg ser veldig fram til året som kommer, det går rett løs på en fantastisk utfordring med to kule kamper, og jeg setter pris på at vi kommer raskt i gang, sier Jens Petter Hauge i sitt første intervju med glimt.no etter overgangen. 

Se Jens Petter Hauges praktscoring mot Vålerenga fra 2020: 

Klikk her for å se alle Hauges scoringer i Bodø/Glimt i 2020

Utlånsavtalen med Frankfurt varer ut 2024-sesongen og inneholder opsjon på kjøp. 

– Utrolig kult prosjekt

Det har skjedd mye i Bodø/Glimt siden Hauge dro, og det sportslige prosjektet frister bodøgutten. 

– Det åpnet seg en mulighet for å få det til og det er et sportslig prosjekt som er utrolig kult, og som jeg vil ta del i. 

Se hele intervjuet med Jens Petter her:

Hauge forteller at han har fulgt med Glimt helt siden han forlot i 2020.

– Glimt har tatt utrolig store steg de siste årene og har blitt en europeisk toppklubb som spiller på et utrolig høyt nivå og som spiller i Europa hvert år. Man får testet seg skikkelig og de har aldri tatt foten av gasspedalen. 

_DSC8085.jpg
Jens Petter Hauge er tilbake i Bodø/Glimt-trøya. Foto: Kent Even Grundstad

– De fleste kjenner meg godt

Hauge ble en publikumsfavoritt med målpoeng, et bra teknisk reportear og kjappe ben da han sist var i Glimt. Den Jens Petter som supporterne ble kjent med er tilbake. 

– Hva kan Glimt-fansen forvente av deg?

– De fleste som følger med Glimt kjenner til meg og vet hvilket nivå jeg har inne. Jeg skal jobbe så godt jeg kan for å finne tilbake til den Jens Petter som vi alle kjenner, så jeg tror de har mye godt i vente både fra meg, men ikke minst også fra laget. 

Hauge har gått gradene i Bodø/Glimt og slo for alvor ut i full blomst i sesongen 2020. I løpet av de 18 kampene han spilte i gult i 2020 noterte han seg for hele 14 scoringer.

Hauge har langt over 100 kamper for Bodø/Glimt, og kommer nå tilbake til Bodø for å få spilletid. 

Se pressekonferansen direkte her fra klokken 19:00:

Annonse fra Eliteserien: