Kampdag 4: Vi kjemper videre

Det ble tøffe kamper i eSeriens fjerde kampdag, men Glimts FIFA-spillere kjemper videre!

Annonse:

I eSerien spilles det to FIFA-kamper mot hvert motstanderlag i hvert oppgjør. Det betyr at begge Glimt-spillerne spiller én kamp hver mot alle lag vi møter i hver runde.


Runden oppsummert:

  • Stabæk – Glimt 4-2

  • Sandefjord – Glimt 9-1

  • HamKam – Glimt 5-5

Første kamp mot Stabæk var preget av meget godt forsvarsspill av motstanderen, som gjorde det vanskelig for Glimt-guttene. Kampen ender dermed 4-2 til laget fra Bærum. 

I kampen mot Sandefjord taper Glimt 9-1. Det positive fra kampen er at begge guttene står løpet ut, og fortsetter å kjempe selv om motstanderen har en stor ledelse. Her viser de en vilje om å prestere bedre.

Det ble en lærerik og morsom kamp å spille for Glimt-gutta, da Sandefjord har spillere på landslaget i FIFA. Her fikk vi noe å strekke oss etter!

I siste kamp mot HamKam spiller både Max og Stian godt. Angrepsspillet sitter bedre enn i de første kampene, og begge guttene viser at de holder et høyt nivå. Stian spiller 2-2 i første kamp.

I kamp nummer to mot HamKam kommer Max under 2-0 tidlig, men hever seg betraktelig etter pause og snur til 3-2. Slutten av kampen ble en thriller og HamKam kriget inn en scoring i de siste minuttene. Dermed ender siste kampen denne runden 3-3. 

Etter kampene følte FIFA-spiller Max at både han og hans medspiller Stian hadde uflaks i flere av kampene, på tross av at de spiller offensivt og godt mot både HamKam og Stabæk. Siste kamp mot HamKam ble et høydepunkt med mye spenning på slutten. Serieleder Sandefjord vinner fullt fortjent.

 

Annonse fra Eliteserien: