Høydepunkter Bodø/Glimt - Brann SK

Det gikk ikke veien i Bergen. Les kampreferat fra kampen mot Brann SK, og se høydepunktene nederst i saken.

Det endte 2-0 til hjemmelaget da Bodø/Glimt spilte mot Brann SK i Bergen.

5 min. Brann med høyest ballbesittelse i innledningen av kampen.

10 min. Bodø/Glimt med en herlig kontringsmulighet. Ballen ender opp hos Saltnes som skyter fra rundt 25 meter. Skuddet går utenfor.

18 min. MÅL! Brann 1 – 0 Bodø/Glimt. Fredrik Haugen vinner ballen og fyrer av et godt skudd, Popovic redder, men lager retur. Der kommer Steffen Skålevik som setter ballen i mål.

25 min. Brann fortsetter å presse og styre kampen. Glimt har fått lite til nå.

34 min. Kjempesjanse for Bodø/Glimt! Trond Olsen plukker opp noe som så ut til å være en håpløs pasning, runder så vekk Sahin-Radlinger, men må avslutte fra skrått hold og treffer nettveggen. Nære utligning der!

36 min. Nå er Glimt med i kampen! Saltnes spilles fri og forsøker å finne Moberg i mellomrommet. Får dratt med seg ballen forbi Acosta men Wormgoor får ryddet unna i siste liten.

37 min. Nå kombinerer Teniste og Koomson fint på høyrekanten til Brann. Koomson får slått inn til Rolantsson som kommer til avslutning, den går noen meter over.

41 min. Straffe til Brann! Popovic feller Rolantsson som ble spilt fri etter en god pasning fra Haugen.

41 min. Gult kort. Popovic pådrar seg gult kort for fellingen.

42 min. Mål! Brann 2 – 0 Bodø/Glimt. Wormgoor er iskald fra straffemerket og sender Popovic feil vei.

Pause. Brann går til pause med en 2-0 ledelse. Glimt var nære ved Trond Olsen, men kommer ikke helt til de store sjansene.

46 min. Spillerbytte – Brann – Kristoffer Barmen ut. Henrik Kjelsrud Johansen inn.

50 min. Brann tar initiativet de første minuttene av 2. omgang.

57 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt – Trond Olsen ut. Thomas Drage inn.

61 min. Thomas Drage får stå alene innenfor sekstenmeteren til Brann, men blir for ubesluttsom og skuddet blir blokkert. Da kontrer Brann og Koomson skyter fra 12 meter, Popovic redder men lager retur. Der er Rolantsson som feier ballen noen meter over mål.

62 min. Saltnes roper på hands på Teniste, men dommeren lar spillet gå videre.

64 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt – Layouni ut. Jens Petter Hauge inn.

68 min. Nå presser Glimt høyt i banen.

71 min. Kjempesjanse for Bodø/Glimt! Jens Petter Hauge fyrer av kanonen fra rundt 20 meter, rett i stolpen. Der kunne det stått 2-1 på Brann Stadion.

72 min. Nå er det Bodø/Glimt som styrer kampen.

73 min. Spillerbytte – Brann – Koomson ut. Kasper Skaanes inn.

75 min. Ny enorm sjanse for Bodø/Glimt! Jacobsen slår inn fra høyrekanten, finner Moberg som avslutter bare få centimetere utenfor mål.

85 min. Gult kort. Vegard Moberg takler ned Skaanes bakfra og pådrar seg det gule.

86 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt – Thomas Jacobsen ut. Nysigneringen Geir André Herrem inn.

88 min. Hjørnespark – Brann. Ballen blir stusset på bakerste hvor Acosta header tilbake i feltet. Glimt får ryddet opp.

88 min. Spillerbytte – Brann – Fredrik Haugen ut. Azar Karadas inn.

90 min. Sjanse for Bodø/Glimt. Moberg med et godt skudd på mål. Keeper får noen fingre på ballen, og den går ut til corner.

90+1 min. Det er lagt til 4 minutter på Brann stadion.

90+5 min. Da er det over Brann trekker det lengste strået og tar med seg tre poeng.