Høydepunkter fra Bodø/Glimt - FK Haugesund

Det endte med 0-3 tap til Bodø/Glimt mot Haugesund på Aspmyra. Les kampreferat og se høydepunktene fra kampen.

4 min. Det starter rolig i den 3. runden i Eliteserien. Haugesund står høyt på banen.

10 min. Haugesund med en stor sjanse. Gytkjær får gå hele veien inn i feltet, men blir til slutt stoppet. Der kunne Haugesund gått opp i ledelsen!

13 min. Bodø/Glimt triller ball nå og styrer spillet.

14 min. Frispark til Bodø/Glimt fra rundt 18 meter. Skrå vinkel. Bjørnbak slår ballen langt utenfor mål.

17 min. Nytt frispark til Bodø/Glimt, denne gang rundt 25 meter. Opseth feier ballen over mål.

20 min. Mål! Bodø/Glimt 0 – 1 Haugesund. Selvmål av Brede Moe. Haugesund slår ballen inn i feltet, der er bare Moe som feilberegner og header i eget mål.

24 min. Bjørkan går i bakken innenfor 16 meteren. Dommeren blåser ikke, og spillet fortsetter.

29 min. Haugesund kommer til avslutning fra rundt 20 meter, rett i klypene på Popovic.

36 min. Bodø/Glimt fortsetter å gå i angrep. Slår ofte inn i feltet, men det blir for upresist.

41 min. Mål! Bodø/Glimt 0 – 2 Haugesund. Forsvarstabbe igjen av Glimt. Jonassen med en feilpasning som Akintola snapper opp. Kommer alene med keeper og skyter, Popovic lager retur og Akintola setter den i nettet.

44 min. Gult kort. Torbjørn Kallevåg feller Thomas Jacobsen og for fortjent det gule.

Pause. Haugesund går til pause med 0 – 2 ledelse etter to forsvarstabber av Bodø/Glimt.

45 min. Spillerbytte Bodø/Glimt. Jonassen ut. Layouni inn.

51 min. Layouni har umiddelbar påvirkning på kampen. Slår inn i feltet hvor Opseth får headet, ballen går over mål.

53 min. Sjanse for Glimt. Layouni fortsetter å slå inn i feltet, denne gangen finner han Moberg som får headet på mål. Heller ikke denne gangen blir det uttelling.

57 min. Nå styrer Bodø/Glimt kampen, men får ikke helt til foran mål.

58 min. Kjempesjanse for Bodø/Glimt. Moberg får skutt på mål fra rundt 10 meter, men Bråtveit redder.

63 min. Brede Moe skyter fra 20 meter, skuddet går rett på Bråtveit som må lage retur.

65 min. Kjempesjanse for Bodø/Glimt. Opseth får skyte fra fem meter, men det vil seg ikke for nordlendingene!

69 min. Kontring av Haugesund. Bjørnbak er sterk og stopper Haugesund til å gå opp i 0 – 3 ledelse.

72 min. Spillerbytte Bodø/Glimt. Jens Petter Hauge ut. Thomas Drage inn.

73 min. Haugesund med kontring. Frederik Gytkjær kommer til avslutning, men den er altfor svak. Popovic redder.

74 min. Brede Moe og Gytkjær i hodeduell. Begge blir liggende, men Gytkjær kommer seg på beina. Moe får tilsyn.

77 min. Grindheim med en avslutning for Haugesund. Går i blokka og ut til hjørnespark.

78 min. Sjanse for Haugesund. Ballen ender et par meter utenfor.

80 min. Spillerbytte for Haugesund. Kallevåg ut, Ibrahim inn.

81 min. Straffe til Haugesund! Gytkjær setter ballen i mål. Det står 3-0 til Haugesund og det blir mest sannsynlig 3 poeng til dem.

82 min. Spillerbytte for Bodø/Glimt. Herrem kommer inn for Jacobsen.

85 min. Spillerbytte for Haugesund. Grindheim går ut, Kovacevic kommer inn.

87 min. Opseth med heading, men får ikke rett vinkel på den. Ender med utspill fra keeper. Viser tydelig frustrasjon nå spissen!

90 min. Angel med skudd på mål. Den går langt over.

90 min. Det er lagt til 2 minutter.

Kampen ender til slutt med tap for Bodø/Glimt på Aspmyra.